MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Sushi GO! - Nordisk

#SB-LPFI7468
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
126,00 DKK

På lager

Sushi GO! - Se om du kan sammensætte den bedste sushi menu og dine kort.SUSHI GO!

Sushi GO er et sødt, lille og hurtigt kortspil for 2-5 spillere.

Du er på sushi-restaurant, og prøver at sammensætte den absolut bedste sushimenu fra de 'tallerkener' (kort), der suser forbi dig. De forskellige sushistykker kan sammensættes på unikke måder, og giver point på vidt forskellige måder.

Hvis du dypper din yndlings-nigiri i wasabi tredobler du dens pointværdi. Eller går du efter at få helt sæt sashimi - hvis ikke du får tre sashimi-kort, får du slet ikke point for nogen af dem.

Sushi GO udgør den perfekte introduktion til dybere strategiske spil - især de, hvor det handler om at 'drafte' (altså sammensætte) kort på en mest strategisk måde!

Hver spiller sidder med et sæt kort, vælger en af dem, og afslører dem samtidigt med de andre. Så giver alle spillere de resterende kort til spilleren til venstre for sig, og gentager det forrige.

Sådan fortsætter det, indtil alle kort er spillet, og så tæller man point. Mere er der ikke i det, så absolut alle kan være med.

Hvert kort er desuden illustreret på en sød og flot måde, der i høj grad giver spillet karakter. Og så er det billigere end en rigtig sushi-menu. Så grib pinden, og få fråderen på med Sushi GO!

Antal spillere: 2 til 5 spillere

Alder: 6+ år

Spilletid: 15 til 30 minutter


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation