MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Tankestreger

#SB-SHG0682
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
281,00 DKK

På lager

Tankestreger – Årets Voksenspil 2022 kåret af Legebranchen Tankestreger er et underholdende tegnespil, hvor alle spillere er med hele tiden – enten som tegner eller gætter.Tankestreger er et underholdende tegnespil, hvor alle spillere er med hele tiden – enten som tegner eller gætter.

For hver omgang er der en fast gætter, mens de øvrige spillere er tegnere. Den spiller, der starter som tegner, har 30 sekunder til at lede gætteren på sporet af det rigtige ord. Gættes ordet ikke på 30 sekunder, går turen går videre til de næste tegnere, som efter tur får 30 sekunder til at forsøge sig med det samme ord.

Der er point på højkant, og jo hurtigere ordet gættes, jo flere felter må spillerne flytte på pladen. At alle er med hele tiden, gør Tankestreger både intenst og medrivende, hvilket giver et sjovt og afvekslende spil for både børn og voksne.

For 3-8 spillere fra 8 år.

Spillet er tænkt til familier med større børn, til unge og til voksne, der synes, at det er sjovt at tegne og gætte. Tankestreger kan dog i sin enkleste form spilles med børn ned til 8 år, mens der er en ekstra svær kategori til dem, der er både supertegnere og -gættere.

Fun fact: Alle stregtegningerne i spillets grafik er tegnet af de spillere, som var med til at teste spillet.

Indhold:

500 kort med 2500 opgaver (Let - Middel - Svær)

Spilleplade, Blok, 4 blyanter, 6 brikker, terning, timeglas, Danske spilleregler.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation