MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Ticket to ride: Northern Lights

#ENI-DOW720937
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
341,00 DKK
Spar 29%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Ticket to Ride: Northern Lights - oplev den smukke nordiske natur på din rejse rundt i regionenTICKET TO RIDE EUROPE

Ticket to Ride Northern Lights bygger på originalspillet Ticket to Ride fra USA. Den oprindelige udgave af spillet er lidt simplere end Northern Lights-udgaven. I Den originale version er det USA som er kortet, og man bygger toglinjer mellem de amerikanske byer og stater.

Turen går til Norden, og på din togrejse gennem Danmark, Norge, Sverige og Finland vil du opleve de smukkeste destinationer i de nordiske lande.

De nordiske lande kan noget helt særligt når det gælder unik natur, og i Ticket to Ride kan du kombinere dette med konkurrencen om at bygge jernbaner og Nordens mest magtfulde transportimperium.

 

TICKET TO RIDE KORT FORTALT

Se denne korte introduktion til spillet Ticket to Ride Europe fra Papskubber. Giver en introduktion til gameplay. Specifikke byer og opgaver er unikke i Northern Lights: 

 

TOGBANER OG LIDT GEOGRAFIUNDERVISNING

Det hjælper efterhånden lidt på geografien, da man får lært en hel del bynavne og lande gennem Ticket to Ride. Det er en god og sjov måde at få læring ind på, og det er også lidt strategisk planlægning som man vil lære ved at spille spillet. Man skal dog lige vide at spillepladens Northern Lights-kort ikke er målfast, dvs. afstande og placeringer af byer er ændret lidt, for at få spillet til at fungere bedst muligt. Det er dog stadig muligt at få styr på nogle af Skandinaviens byer, og dermed kommer der et undervisende element med ind i spillet, helt uden at man bemærker der.

SPILLET INDEHOLDER:

 • 1 spilleplade med kort over Nordeuropa
 • Togvogne i plast, i fem farver
 • Togstationer i plast
 • Togvognskort
 • Rutekort
 • Pointmarkører i træ
 • 1 sæt danske regler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation