MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Tummple!

#ENI-NOR7701
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
221,00 DKK
Spar 18%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Tummple! - klods på klods og så et lille twist, som kan spolere hele tårnet.Tummple! - Nu skal der stables klodser og hvem er mon bedst til det? 

Tummple! er for dig som har et godt øje for, at tårnet ikke vælter.

Hvis du kan lide Klodsmajor, så vil du helt sikkert også synes godt om Tummple!, som er et sjovt spil med klodser og lidt ekstra udfordringer. 

I Tummple! skal man skiftes til at slå med den 12 siders terning, som fortæller om man skal lægge en klods eller en tue på tårnet. 

En tue findes i både hvid og gul. Den hvide tue blokerer et område på en klods, så der ikke kan placeres en anden klods der. Den gule tue betyder at der ikke må placeret flere klodser på brikken den lægges på. 

Det tårn der bliver bygget op kan komme til at stikke i alle mulige retninger, så det er med at kigge godt efter hvor tårnet kan holde til at der bliver lagt en ny klods på. 

Hvis der falder nogle klodser ned fra tårnet skal man beholde dem. Det gælder om at sidde med mindst antal klodser tilbage. 

Underholdende og udfordrende spil for både børn og voksne. 

 

Antal spillere: 2 - 4 spillere 

Alder: 8+

Spilletid: ca. 15 min. 

 

Spillet indeholder: 54 træbrikker - 2 plader til fundamentet - 10 gule tuer - 15 hvide tuer - 1 terning med 12 sider - danske spilleregler.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation