MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 36
Åbner kl 10

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Fra kun 29 DKK

-24%

Ultimate Werewolf

#SB-PEG17800E
Værd at vide
anbefalet alder8+
antal spillere5 spillere
6+ spillere
129,00 DKK
Spar 24%  ift. Vejl. Pris.

På lager
Ultimate Werewolf

 

Ultimate Werewolf foregår i en lille landsby, hvor beboerne prøver at slippe af med en forfærdelig plage - nemlig varulve!

 

I spillet er der som ugangspunkt to sider - en god side og en ond side. Den onde side består udelukkende af de blodtørstige varulve, og den gode side består af alle de øvrige beboere i landsbyen.

 

Det er varulvenes mål at få dræbt alle landsbyboerne, og modsat er det landsbyboernes mål at komme af med alle varulvene.

 

Alle spillere vil til at starte med modtage et hemmeligt rollekort, der fortæller dem hvem, de er og hvilke egenskaber, de har. Dernæst bliver det nat, og landsbyen går i seng. Men i løbet af natten vil de forskellige roller vågne på skift.

 

Varulvene vil hver nat udpege et offer, som de vil dræbe, men de andre roller, som også vågner, kan bruge deres egenskaber til at hjælpe landsbyen.

 

Dagen bruges på forhandlinger og diskussioner. Hver dag er der mulighed for at anklage de andre spillere, hvis man mener, at de er varulve. Når alle anklager er placeret, vil de anklagede have mulighed for at holde en kort forsvarstale for at undgå straffen - døden!

 

Til sidst skal der stemmes, og spilleren med flest stemmer bliver nu henrettet. Først får man dog tre sidste ord, som det er med at bruge klogt, for når man dør - uanset om det er om natten eller om dagen - må man naturligvis ikke sige mere eller forstyrre spillet.

 

Vinderholdet er dem, der først får dræbt alle på det modsatte hold!

 

Spillet indeholder:

 • 76x rollekort
 • 3x blanke kort
 • 1x ordstyrerkort
 • 1x notesblok
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation