MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Voksenpoint

#KS-310078
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
151,00 DKK
Spar 24%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager

Et underholdende spil til alle, der er i gang med at høste voksenpoint!Kan du åbne en pose chips - uden at spise hele indholdet på en gang? Er du begyndt at gemme indpakningspapiret fra dine gaver, og brugr du gerne udtrykket "kør forsigtigt"? Og hvad med din støvsugerposer, bliver den mere fuld en dig? Kan du nikke ja til flere af disse spørgsmål, har du alle tiders chance for at vinde dette spil, hvor det gælder om at høste flest "Voksenpoint". 

Voksenpoint henvender sig til dem, der ikke er helt sikre på, om de er voksne eller ej. Dette herlige spil indeholder over 300 træfsikre, sjove og genkendelige spørgsmål, der afslører, hvem af vennerne der går op i ting såsom pyntepuder, kærsterferier, dyre kokkeknive og opbevaringsglas. Når spillet er færdig, tælles dine point sammen, og du får at vide, hvor gammel du egentlig er. Indstil dig på en festlig aften med masser af grin og sjove grinmasser.

Spillet er velgegnet som supplement til en god middag, fest eller fredagshygge! Voksenpoint er samtidig den perfekte gave til ham eller hende, der altid siger "Jeg ønsker mig ingenting..."


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation