MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Vildkatten Classic 300

#MA-016438
Værd at vide
antal spillere1 spiller - 6 spillere
sprogDansk
alder5+
spilletidOp til 30 minutter
181,00 DKK
Spar 9%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Et rigtigt familiespil • Det ultimative “hvem finder det først?”
 • En kæmpemæssig spilleplade med over 300 forskellige billeder
 • Flere gange kåret til Årets Børnespil 

Hvis du altid har været god til at finde Holger eller de små Flunker, så er Vildkatten et brætspil for dig. Den kæmpemæssige spilleplade med alle billederne samles, så de sjældent er samme sted i forhold til hinanden. Lige pludselig er der mange farver og former at holde styr på og det er ikke altid lige nemt at genkende et billede i mylderet.

 

I spillet kommer også en papspand til de utallige brikker med billederne fra spillepladen. Et spil kan f.eks. være at spillerne får nogle dækbrikker i sin farve og derefter tre billeder med billedsiden ned. Nu gælder det om at vende et billede og dække den med sin farvede dækbrik. Når man har fundet alle tre billeder, siger man “stop” og runden er slut. Man beholder de billedbrikker man finder og fortsætter på den måde indtil man har fået 25 billedbrikker.

 

En anden mere hektisk variation drejer sig om at finde et billede af gangen. Der bliver trukket en billedbrik og den første til at finde det tilsvarende billede på spillepladen vinder brikken, og sådan fortsætter man indtil en har flest brikker eller f.eks. den første til 15 brikker.

 

Antal deltagere: 2-6

Alder: 5+

Spilletid: 20+ min. 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation