MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Alias: Familie

#TT-53187
Værd at vide
antal spillere3 - 6+ spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 60 minutter
191,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Sjovt ordforklaringsspil for hele familien! • Det populære forklaringsspil i en familieudgave, der udfordrer både store og små
 • Hvor god er du til at forklare og gætte ord på tid?
 • Kan du stadig gætte og forklare ord, når de særlige wildcards kommer i spil

 

Her er familie-udgaven af det populære ord-gætte og ord-forklare spil Alias. Her skal de unge spillere gætte ord som “kænguru” og “halsbånd” mens de voksne spillere bliver udfordret lidt mere med ord som “bekendtgørelse” og “sætning”. Når man forklarer, skal man gøre brug af synonymer og holde sig fra rimord eller bogstaver.

 

Spillerne sætter sine brikker på spillepladens startfelt. Ordforklareren får i første omgang et tal mellem 1 og 8 og sætter pilen til at dreje, der afgør hvem man får som makker. Hvis to voksne skal forklare til hinanden, kommer de såkaldte wildcards i spil og der bliver sat et lille benspænd for at gætte ordene. F.eks. skal der måske forklares med høj pibestemme eller hvert rigtig gæt skal bekræftes med et Tarzan-brøl og slag på brystet.

 

Makkeren tager nu de øverste 10-20 kort og vender timeglasset. Hvis tallet 2 bliver valgt, skal forklareren forsøge at få holdet til at gætte så mange af de ord, der står skrevet ved 2 på de 10-20 kort. Efter første runde, er det pladens felter, der afgør hvilket tal man skal gætte efter.

 

Antal deltagere: 3-8

Alder: 7+

Spilletid: ca. 45 min. 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation