MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Produktkategorier


Filtre  

Alias

Brætspillet Alias kom til Verden I starten af 1990’erne og er faktisk en finsk opfindelse. Spillet spredte sig dog hurtigt ud over grænserne fra ”De Tusinde Søers Land” og regnes i mange lande i dag som en klassiker blandt brætspil.

Alias er et brætspil, hvor det handler om at forklare ord til de øvrige deltagere og få point, når disse gættes. Der er dog en klar regel, nemlig at man på ingen måde må nævne lige præcis dét ord, som man skal forklare. Ellers er ALT i bund og grund tilladt, for at lede de øvrige deltagere på vej til at gætte ordet.

Alias er et brætspil for hold og kan spilles af flere hold med forskelligt antal deltagere. Der er først og fremmest tale om en hyggelig ordleg og ikke en vild konkurrence, men derfor kan man sagtens få en dramatisk dyst i Alias og bølgerne kan gå højt. Alias er også et godt spil i større selskaber, hvor man ønsker et festligt indslag eller en konkurrence, hvor mange deltagere kan være med på samme tid.

Alias findes i flere forskellige udgaver og hos SpilCompagniet har vi blandt andet Alias Familie og Alias Familie Rejseudgaven.


Alias - Rejsespil
Ordforklaringsspillet. Det populære ordforklaringsspil nu i rejseformat.

Alias familie, rejse
Familiesjov på rejsen

Alias: Børne Alias
Ordforklaringsspil med billeder

Alias: Familie
Sjovt ordforklaringsspil for hele familien!

Alias: Jeg er... - Junior

Alias: Junior Party

Alias: Kvinder mod mænd
Forklar deres ord på dine vilkår

Alias: Original
Kan du forklare ordet?


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation