MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Produktkategorier


Filtre  

Angry Birds

Angry birds startede egentlig som en app til mobiltelefon udviklet af det finske firma Rovio Entertainment. Det originale spil blev udgivet til Apple-platformen i 2009 og blev lynhurtigt en succes – formentlig på grund af sit sjove og anderledes gameplay, der fik godt fat i både unge og gamle.

Indenfor det første år blev Angry Birds solgt i mere end 12 millioner eksemplarer i Apple’s App Store og efterfølgende kom spillet ud til mange andre platforme såsom Android-telefoner, Windows Phones og spilkonsoller og også her blev det enormt populært at kaste fugle efter grise.

I dag findes der et utal af Angry Birds-spil i den elektroniske verden, men der er efterhånden også kommet en del andre produkter, der benytter det populære varemærke og en del af det fængende gameplay.  Heriblandt en stribe fysiske spil, der ikke som sådan kan betegnes som brætspil, men mere er udendørs spil til fysisk aktivitet. Blandt disse kan nævnes Angry Birds – Knock on Wood, Angry Birds Summertime, Angry Birds On thin Ice og Angry Birds Petanque.

Vi har samlet en stribe af de billige Angry Birds spil I denne kategori og som man kan se, så breder spillet sig over alle mulige koncepter.


Angry Birds Playground, On Top
IQ-Bui9lding fun!

Angry Birds Playground, Under construction
IQ-Building fun!

Angry Birds, Black Bird
Tillægsspil til Angry Birds Action Game

Angry Birds, Green Bird
Tillægsspil til Angry Birds Action Game.

Angry Birds, iPad
Spil med Gris på din iPad

Angry Birds, Minion Pig
Tillægsspil til Angry Birds Action Game


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation