MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Bezzerwizzer - Året der gik 2023

#ENI-BEZ1065DK
121,00 DKK

På lager

Er du klar til at genopleve 2023? Test din viden og bliv årets BEZZERWIZZER med spillet 'Året Der Gik 2023'! Fra TikTok til Vingegaard, opdag spørgsmål om alt, hvad der rørte sig i 2023. Saml dine nærmeste til en uforglemmelig quiz-aften!ag en tur ned ad memory lane med 'Bezzerwizzer Året Der Gik 2023' – det ultimative quizspil for alle, der elsker at følge med i årets store begivenheder. Dette spil er din chance for at skinne med viden om alt fra politik og sport til kultur og underholdning. Hvert spørgsmål er en dør til spændende diskussioner og overraskende fakta, der vil engagere alle fra ung til gammel.

Spillet kommer til liv med sit farverige og indbydende design, der skaber en livlig og dynamisk atmosfære til jeres spilleaftener. Lavet af kvalitetsmaterialer, lover det ikke blot sjov, men også langvarig underholdning.

'Bezzerwizzer Året Der Gik 2023' er mere end et spil; det er en tidskapsel, der indkapsler essensen af året. Uanset om du er en trivia-entusiast eller blot nyder godt selskab, er dette spil den perfekte måde at bringe venner og familie sammen på. Vær klar til at udfordre, blive udfordret, og vigtigst af alt, have det sjovt. Hvem ved, måske bliver du årets BEZZERWIZZER?


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation