MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Produktkategorier


Filtre  

Bezzerwizzer

Hvad er Bezzerwizzer for et brætspil? Se de forskellige udgaver online og læs mere om det her nedenfor. 

Bezzerwizzer er et meget succesfuldt dansk opfundet quizspil, som gennem tiden er blevet en rigtig klassiker blandt brætspil. 

Bezzerwizzer Studio, der er grundlagt i 2006 i København, er en lille virksomhed som udvikler spændende spil til nysgerrige, legesyge voksne og børn samt til spillere med passion for viden. 

Bezzerwizzer er et meget populært selskabsspil, hvor der gælder om at have en god paratviden, men hvor taktik og bedrevidenhed også er afgørende for hvem der vinder. 

Hvordan spiller man bezzerwizzer? 

Bezzerwizzer Original indeholder 20 kategorier og 5000 kort. Det gælder om for hver spiller at trække fire forskellige kategorier. Derefter kan man drille sine modstandere med at bytte rundt på deres kategorier, så de kan risikere at ende ud med at sidde med en eller flere kategorier, som vedkommende ingen viden har omkring. Derefter skiftes man til, at få spørgsmål indenfor de kategorier, som man har på sin plade foran sig.  

Foruden at drille hinanden med ombytning af hinandens kategorier, kan man ligeledes sætte trumf på et spørgsmål, ved at bruge Bezzerwizzer-brikken. Dette betyder, at man ønsker at svare på spørgsmålet, hvis ens modspille ikke kan svare på det. Gætter man rigtigt får man point og må gå videre på spillepladen. 

Der er med tiden kommet flere spil med til Bezzerwizzer familien, så som Bezzerwizzer Familie og Bezzerwizzer Ord. 

Der er ligeledes lavet 'Året der gik'-udgaver, som udkommer hvert år, med spørgsmål om - tadaaaa - Året der gik... For eksempel spørgsmål om året 2019, hvor det gælder om at huske hvad der er sket gennem året. 

Bezzerwizzer+ er en anden udgave af den originale version, her er der tilføjet en xylofon til spillet samt kort hvor der er billeder og figurer på, som skal man skal genkende og huske. 

Et af de nyeste Bezzerwizzer spil er Bezzerwizzer Familieudgaven, som henvender sig til den spilleglade familie som elsker at hygge sig med masser af sjov og spas. Dette familiespil er super sjovt for hele familien, som godt kan lide at konkurrere og drille hinanden. 

Alle disse Bezzerwizzer spil er perfekt underholdning til både de regnfyldte hverdage, hvor man bare helst vil være indenfor og hygge sig eller til festen med vennerne, hvor et sjovt selskabsspil er lige det som kan skabe en masse sjov og grin.  

Har du allerede prøvet at spille dette masser af gange, så har Bezzerwizzer Studio også lavet det geniale spil HINT, som virkelig også sætter gang i lattermusklerne. HINT er virkelig også sjovt og underholdende. 

Spillene indeholder kort, spilleplader, brikker, timeglas og spilleregler.


Bezzerwizzer
Quizklassikeren med 5.000 skarpe spørgsmål, taktik og drilleri.

Bezzerwizzer - Året der gik 2023
Er du klar til at genopleve 2023? Test din viden og bliv årets BEZZERWIZZER med spillet 'Året Der Gik 2023'! Fra TikTok til Vingegaard, opdag spørgsmål om alt, hvad der rørte sig i 2023. Saml dine nærmeste til en uforglemmelig quiz-aften!

BEZZERWIZZER Bricks Berømte Romancer

BEZZERWIZZER Bricks Danmarks Historie

BEZZERWIZZER Bricks Danske hits

BEZZERWIZZER Bricks Fantastiske opfindelser

BEZZERWIZZER Bricks Fantasy

BEZZERWIZZER Bricks Filmperler

BEZZERWIZZER Bricks Fodboldens stjerner

BEZZERWIZZER Bricks Kogekunst

BEZZERWIZZER Bricks Krimi

BEZZERWIZZER Bricks Rock

BEZZERWIZZER Bricks Sportens Triumfer

BEZZERWIZZER Bricks Storbyer

BEZZERWIZZER Bricks Store overskrifter

Bezzerwizzer Familie
Sæt hele familiens viden på spil

Bezzerwizzer ord
Det klassiske "Bezzerwizzer" med helt nye udfordringer. I skal lege med bogstaver og løse opgaver om ord, og så skal I selvfølgelig quizze om en masse fantastiske og finurlige ord og udtryk. For 2 eller flere spillere fra 15 år.

Bezzerwizzer året der gik 2017

Hint Hvid
For alle der fatter et hint.

Hint Rød
HINT rød - Nyt spil for alle der fatter et hint.

Quizmysteriet
Er det Rødhætte, der har stjålet en forårsrulle og gemmer sig i New York?


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation