MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Bezzerwizzer

#ENI-BEZ1005DK
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder16+ - 18+
spilletidOp til 60 minutter
331,00 DKK
Spar 34%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Quizklassikeren med 5.000 skarpe spørgsmål, taktik og drilleri. • Danmarks mest populære quizspil i ny udgave
 • 5000 nye spørgsmål i 12 kategorier
 • Dril dine venner med zwap og Bezzerwizzer-brikkerne

Arkitektur, Design, Erhvervsliv, Film, Geografi, Historie, Kendte, Kunst & Scene, Litteratur, Mad & Drikke, Musik, Natur, Politik, Samfund, Sport, Sprog, Teknologi & Spil, Tradition & Tro, Tv & Radio eller Naturvidenskab. Hvad ved du mest om?

 

Du eller dit hold trækker fire kategorier fra posen og derefter skal i vælge, hvad i ved mest om. Man kan trække kategoribrikker i en bred vifte af quizspørgsmål. Kategorierne placeres efter hvor mange felter, synes de skal være værd på spillepladen.

 

I denne nye udgave af det gode, gamle Bezzerwizzer introduceres en ny write-brik, der tvinger modstanderne til at skrive svaret på spørgsmålet uden at tale sammen.   

 

Den eneste måde man kan rykke frem er ved at svare rigtigt, men pas på for et modstanderhold har også mulighed for at udfordre ved at smide en Bezzerwizzer-brik, før eller efter spørgsmålet er stillet, hvis altså de tror de kan svare rigtigt. Bezzerwizzer-brikken er ikke risikofri og tvinger holdet til at flytte tilbage, hvis der bliver svaret forkert. Vælger man at satse og smide Bezzerwizzer-brikken før spørgsmålet er læst op kan man vinde tre felter og en vunden udfordring kan også flytte en brik tilbage fra de prikkede opløbsfelter.

 

Ligesom man tror at man har kategorierne på plads til værdierne et, to, tre og fire felter, så kan modstanderne smide en zwap-brik og vende op og ned på kategoriernes placering. Med zwap-brikken kan man bytte en kategori væk eller sabotere de andres quizkompetencer ved at fjerne deres fire-felts kategori til fordel for noget, de har svært ved at svare på.

 

Det nye Bezzerwizzer er til dig, der ikke kan få nok af quiz men samtidig holder af at drille lidt, mens man underholdes og lærer en smule om rigtig mange ting.

 

Antal spillere: 2+

Alder: 15+

Spilletid: 30-60 min.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation