MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Backgammon i træ

#GO-HS056
Værd at vide
antal spillere2
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
191,00 DKK

På lager
Backgammon i træ

 

Det velkendte spil Backgammon, som er en sand klassiker, er kendt for at have eksisteret i mere end 5.000 år! Dette hyggelige spil er perfekt til en stille og rolig regnvejrsdag indendørs eller en hyggelig sommerdag i haven!

 

Spillet går, i alt sin enkelthed, ud på at få alle sine brikker i "mål" før modspilleren. Brikkerne placeres først i en fast startposition, og derfra kan I rykke med dem ved at slå med to terninger.

 

Når brikkerne er sat op, skal I afgøre, hvem der starter. Dette gøres ved, at I hver slår med en terning. Det er nu den spiller, der slog det højeste slag, der får lov til at starte. I første runde skal slaget, der afgjorde hvem, der skulle starte, bruges.

 

Herefter går spillet på skift, hvor I skiftes til at slå med de to terninger. Et slag kunne f.eks. være en toer og en femmer. Hvis dette er tilfældet, kan du vælge endten at rykke en brik fem felter og en anden to felter eller rykke den samme brik alle syv felter.

 

Der er dog nogle regler, der skal tages højde for, når du rykker dine brikker, og så får du en særlig bonus, hvis du slår det samme antal øjne med de to terninger!

 

Som sagt er det den spiller, der først får rykket alle sine brikker ind i "målet", der vinder spillet! Men du kan aldrig vide dig sikker på sejren - dit held kan nemlig hurtigt vende, hvis du f.eks. bliver slået hjem og ikke kan få din brik ud igen!

 

Spillet indeholder:

 • Spillebræt i træ
 • Spillebrikker
 • 2 terninger
 • Danske spilleregler

Her kan du finde et par andre udgaver, hvis dette design ikke er din smag.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation