HURTIG LEVERING HVER DAG
fra kun 29 DKK

HURTIG LEVERING

Daglig afsendelse , fra eget lager

E-MÆRKET

kontrolleret og godkendt!

KUNDESERVICE

på telefon +45 69 13 63 36

 Varen blev lagt i kurven

Sortiment


Carcassonne


Carcassonne-spillet, både i den originale udgave og de efterfølgende udvidelser – hører bestemt til blandt klassikerne indenfor brætspil.

Man kan umiddelbart undre sig over, at det originale spil igennem mere end et årti har kunnet opnå så stor en status, for den lille æske og dens indhold af noget, der ligner store puslespilsbrikker, nogle små træfigurer og en lille manual, ser bestemt ikke ud af ret meget. Men det skal man altså ikke lade sig narre af. Carcassonne er nemlig et intelligent spil, hvis lille univers er en helt speciel oplevelse at stifte bekendskab med.

Men selv om Carcassonne er lille og simpelt, så er det en lidt større opgave, at forklare i detaljer, hvordan det fungerer. Men kort fortalt, så får hver deltager fra start et antal spillebrikker (følgesvende). Disse følgesvende er med til at afgøre udfaldet af spillet, fordi de kan give point undervejs, når de placeres på de puslespils-lignende lande-brikker, der tur efter tur danner det lille landkort, man bevæger sig rundt på. Når man eksempelvis afslutter en vej eller en by, får den deltager, der har følgesvende på vejen eller i byen point. Jo flere landebrikker byen eller vejen dækker, jo flere point er der at opsamle.

 

Det er bare rasende sjovt, spændende og udfordrende.

 

Selve universet i Carcassonne er den gamle franske middelalderby af samme navn. En by, der har eksisteret helt siden jernalderen og som i middelalderen blev befæstet med store bymure, hvilket har givet hele byen et særdeles fæstningsagtigt udseende.

 

Klaus-Jürgen Wrede er manden, der opfandt brætspillet Carcassonne og spillet blev udgivet i år 2000. Allerede året efter vandt spillet både den tyske Spiel des Jahres-pris og Deutcher Spiele Preis og derefter blev spillet hurtigt spredt ud til hele Verden, hvor det siden har gået sin sejsgang. I dag er brætspillet blevet så stort et brand, at der findes et væld af udvidelser, ligesom det også har spredt sig til flere forskellige elektroniske platforme.  

 

Hos Spilcompagniet holder vi meget af Carcassonne og tilstræber derfor altid, at have alle varianterne og udvidelserne på lager.

Sorter efter:        


NYHEDER & ANMELDELSER

 

POPULÆRE SPIL

 

Rubiks Cube 3x3 (professorternin

Puslespilsmåtte Stor, 500-3000 b

Stratego Original

Dobble

Set

Ego - hvem er jeg? (Grøn)

Sequence

Loopin Louie

DERFOR SPILCOMPAGNIET

 

 Mest om spil

 Fri fragt ved køb for kr. 600,-

 90 dages returret

 Sikker nethandel

 Billige priser

 

HOLD DIG INFORMERET OG MODTAG GODE TILBUD

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud - eller følg os på Facebook.

Vi udsender vores nyhedsbrev et par gange om måneden, og vi laver løbende gode tilbud på vores facebook gruppe.

 

SPILCOMPAGNIET                  Skivevej 177 - 7500 Holstebro                  +45 69 13 63 36                    Info@spilcompagniet.dk

SPILCOMPAGNIET

  Skivevej 177 - 7500 Holstebro   

  +45 69 13 63 36  

  Info@spilcompagniet.dk