MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 36
Åbner kl 10

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Fra kun 29 DKK

Produktkategorier


Filtre  

Carcassonne

Carcassonne-spillet, både i den originale udgave og de efterfølgende udvidelser – hører bestemt til blandt klassikerne indenfor brætspil.

Man kan umiddelbart undre sig over, at det originale spil igennem mere end et årti har kunnet opnå så stor en status, for den lille æske og dens indhold af noget, der ligner store puslespilsbrikker, nogle små træfigurer og en lille manual, ser bestemt ikke ud af ret meget. Men det skal man altså ikke lade sig narre af. Carcassonne er nemlig et intelligent spil, hvis lille univers er en helt speciel oplevelse at stifte bekendskab med.

Men selv om Carcassonne er lille og simpelt, så er det en lidt større opgave, at forklare i detaljer, hvordan det fungerer. Men kort fortalt, så får hver deltager fra start et antal spillebrikker (følgesvende). Disse følgesvende er med til at afgøre udfaldet af spillet, fordi de kan give point undervejs, når de placeres på de puslespils-lignende lande-brikker, der tur efter tur danner det lille landkort, man bevæger sig rundt på. Når man eksempelvis afslutter en vej eller en by, får den deltager, der har følgesvende på vejen eller i byen point. Jo flere landebrikker byen eller vejen dækker, jo flere point er der at opsamle.

Det er bare rasende sjovt, spændende og udfordrende.

Selve universet i Carcassonne er den gamle franske middelalderby af samme navn. En by, der har eksisteret helt siden jernalderen og som i middelalderen blev befæstet med store bymure, hvilket har givet hele byen et særdeles fæstningsagtigt udseende.

Klaus-Jürgen Wrede er manden, der opfandt brætspillet Carcassonne og spillet blev udgivet i år 2000. Allerede året efter vandt spillet både den tyske Spiel des Jahres-pris og Deutcher Spiele Preis og derefter blev spillet hurtigt spredt ud til hele Verden, hvor det siden har gået sin sejsgang. I dag er brætspillet blevet så stort et brand, at der findes et væld af udvidelser, ligesom det også har spredt sig til flere forskellige elektroniske platforme.  

Hos SpilCompagniet holder vi meget af Carcassonne og tilstræber derfor altid, at have alle varianterne og udvidelserne på lager.Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation