MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Dixit - Dansk

#ENI-AMDDIXITNOR
Værd at vide
antal spillere3 - 6 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 30 minutter
201,00 DKK
Spar 33%  ift. Vejl. Pris.

På lager
 • Unikt spil om associationer og skøre stemningsfyldte billeder
 • Det gælder om at være kreativ og om at vide hvordan dine modspillere tænker
 • Det er let at fortabe sig i kortenes flotte, underlige og detaljerige motiver 

Alle spillere får seks billedkort. Den første spiller vælger et kort fra sin ord, lægger kortet med forsiden ned og kalder en ledetråd. En ledetråd kan være et ord eller sætning, sågar bare en lyd. Ledetråden skal omhandle det valgte billedkort på en sådan måde at nogle af de andre spillere kan gætte, hvilket kort der er valgt. De andre spillere lægger de kort, de mener passer bedst på ledetråden. Nu blandes de lagte kort og alle undtagen kortvælgeren skal forsøge at gætte kortet, der passer på ledetråden.

 

Hvis ledetråden er for åbenlys kan alle gætte kortet og vælgeren får ingen point, hvis ledetråden er helt hen i vejret kan ingen gætte kortet og vælgeren for ingen point. Vælgeren kan kun få point ved at gøre ledetråden tilpas indforstået så nogle få gætter kortet og hvis alle eller ingen gætter rigtigt, får alle undtagen vælgeren to point.

 

Der gives tre point til dem der gætter rigtigt og vælgeren, hvis nogen har gættet forkert. Der gives point til en spiller, hvis hans eller hendes “falske” kort bliver gættet på og det er for hvert gæt. Man tæller point ved at flytte sin kaninbrik rundt på den spilleplade, der er indbygget i æsken. Første spiller til at komme i mål har vundet spillet.

 

Dixit er blevet et særdeles populært spil for familier og grupper af venner, der holder af et lettilgængeligt socialt spil. Det er med andre ord ikke mærkeligt, at der er kommet en stor mængde udvidelser med nye kort, der nærmer sig små kunstværker.

 

Antal deltagere: 3-6

Alder: 8+

Spilletid: ca. 30 min.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation