MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

EGO Gold Edition

#GI-33
Værd at vide
antal spillere3 - 6 spillere
sprogDansk
alder18+
spilletidOp til 30 minutter
237,00 DKK
Spar 12%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Ny 10-års jubilæumsudgave! • Det populære vennespil er tilbage i topform i en ny guld-udgave
 • Guld-udgaven indeholder tre typer dilemmaer med stor variation
 • Spillet ligner lidt af et hit til en aften med vennerne eller den sjove forfest

 

2017 er 10-året for udgivelsen af det første danske EGO-spil -Det røde EGO. 

 

Nu er folkene bag spillet klar med en ny jubilæumsudgave, nemlig en ny variant af EGO, som man ikke lige har set før. Spillet hedder EGO Gold og handler som alle andre EGO-spil om, at deltagerne lærer hinanden bedre at kende på en sjov og anderledes måde.

 

I EGO Gold støder man på tre forskellige typer dilemmaer på hvert kort og man kaster en terning for at finde ud af, hvilken type dilemma, man skal udsættes for i sin tur. 

 

Den første type dilemmaer er ret simple og formuleret, så deltageren med turen vælger "enten eller" -altså hvad man er mest til:  
"Opera eller Ballet", "Bubber eller Messerschmidt", "Forsvarer eller Anklager",

 

I den anden type dillemaer skal deltageren med turen forholde sig til sig selv og de to deltagere, der sidder ved siden af til henholdsvis til højre og venstre og svare på, hvem af de tre der eksempelvis: "Er hurtigst til at indrømme en fejl", "Har flest humørsvingninger i løbet af en dag", eller "Kan binde flest forskellige knuder med reb". 

 

Den tredje og sidste type dilemmaer er meget personlige spørgsmål til deltageren med turen, der på en skala fra 1-4 skal vurdere sig selv i forhold til spørgsmål som: "Hvor vild er jeg med med bacon?", "Hvor afhængig er jeg af sociale medier?" og "Hvor godt synes jeg om Fristaden Christinia?"

 

 For alle de øvrige deltagere handler spillet - som i alle de andre EGO-spil - om at gætte, hvad personen med turen svarer. Gætter man korrekt, så vinder man jetoner. Gætter man forkert, så taber man. 

 

Spillet virker ualmindelig oplagt til en god aften med vennerne, hvor man godt lige vil grave lidt ned under overfladen på hinanden - uden at det nogensinde bliver helt tåkrummende, selv om nogle af dilemmaerne ikke er for sarte sjæle.  

 

Spille indeholder i øvrigt 250 kort med i alt 750 dilemmaer, så der er stof til mange sjove timer. 

Deltagere: 3-6.

Alder: 15+

Spilletid: Fra 15 min.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation