MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Produktkategorier


Filtre  

EGO

EGO-spillene har været en af Danmarks mest populære spilserier siden det første brætspil, EGO - Hvem er du? (EGO Rød) kom på gaden i 2007. Siden er der kommet en stribe yderligere spil, nemlig EGO - Hvem er jeg? (EGO Grøn), EGO Emotions (EGO Gul), EGO Pictures, EGO Family og det seneste skud på EGO-stammen i 2017 er spillet EGO Gold, som er et slags 10-års-jubilæumsudgave. 

Spillene går i al deres enkelthed ud på, at man lærer hinanden lidt bedre at kende. Det kan være ens venner, familie eller helt nye bekendtskaber, som man ikke kender i forvejen.  Spørgsmålene i EGO er om alt fra tilværelsens små spørgsmål til livets helt store spørgsmål. Deltagerne bliver skiftevis sat overfor nogle moralske, holdningsmæssige,  underfundige eller fundamentale spørgsmål. Spørgsmålene  er meget varierede og stilles personligt til hver enkelt deltager. Derfor er det op til den enkelte, hvor meget man ønsker at  give af dig selv. Hele omdrejningspunktet er dog, at de øvrige deltagere skal forsøge at gætte, hvordan hver enkelt af de andre forholder sig til de forskellige dilemmaer. Det er et meget ærligt spil, hvor det betaler sig at bekende kulør.

Det røde spil har opnået status af en klassiker på det danske brætspilsmarked og er ligesom det grønne opbygget med dilemma-spørgsmål om alt muligt, mens det gule spil er mere holdningsvinklet. EGO Pictures derimod handler meget om, hvordan det enkelt menneske opfatter ord og ikke mindst billeder i sammenhæng. EGO Familie eller EGO Family er en blanding af de forskellige spil - tilsat nogle nye og sjove tiltag.

Alle spillene er på hver sin måde både interessante og sjove og det er nok derfor, at de er blevet så utrolig populære.


Ego - Hvem er du? (Rød)
Hvor godt kender du egentlig dig selv?

Ego - hvem er jeg? (Grøn)
Årets voksenspil 2010 - er stadig sjovt

EGO Family
Årets Familiespil i 2016 og 2017!

EGO Gold Edition
Ny 10-års jubilæumsudgave!

EGO Pictures
Et billede kan sige mere end 1000 ord.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation