MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 600,-

Produktkategorier


Filtre  

iKnow

iKnow er en af de nyere quizspil på det danske marked og her er tale om et spil, der er ret så enkelt at gå til. På mange måder minder spillet om andre kendte quizspil, men det har alligevel sin egen måde at gøre tingene på.

Princippet i iKnow bygger på, at man får ledetråde til at gætte det korrekte svar. Afhængig af, hvor mange ledetråde, man synes, man har brug for, får man fordelt et antal point. Hver opgave i spillet har 3 forskellige ledetråde og selv om udgangspunktet er paratviden indenfor forskellige områder, så er der samtidig en anden vigtig parameter i spillet, nemlig ens evne til at spotte og satse på modstanderens viden – eller mangel på samme. Du kan altså med andre ord udnytte dit kendskab til de andre deltagerens viden og bruge dit kendskab til egen fordel.

Grundspillet iKnow indeholder 1.600 opgaver, men det er muligt at tilkøbe et væld af udvidelsespakker, der kan spilles uafhængigt eller sammen med grundspillet. Eksempler på udvidelser er spillene iKnow i Europa, iKnow Fantastisk jordklode, iKnow Innovationer og iKnow Livsstil, men der kommer hele tiden flere til. 

Du finder et stort udvalg af iKnow hos SpilCompagniet.


iKnow All in
Alle spiller, alle gætter, all in!

iKnow Familie Quiz

iKnow Fantastisk jordklode
Udvid din originale I Know

iKnow Hit List
Sig salt på listen og få point!

iKnow i Europa
Udvid dit originale I Know

iKnow Innovationer
Udvid dit originale I Know

iKnow Livsstil
Udvid dit originale I Know


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation