MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

-26%

Ligretto: Rød

#SB-VEN1311
Værd at vide
antal spillere2 - 4 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidCa 10 minutter
111,00 DKK
Spar 26%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Nemt, hurtigt og vildt sjovt kortspil 

I Ligretto, har hver spiller hans eget sæt af 40 kort, med numrene 1 - 10 i fire farver og unikkebagsider, så man kan identificere hvem der er hans. I starten af hver runde, ligger hver spiller 3 - 5 kort foran ham(afhængigt af antal spillere), derefter laver en han stak af 10 kort med bagsiden opad, pånær det øverste kortdett er hans Ligretto stak, resten af kortene har spilleren i hånden med bagsiden opad. 


Alle spiller på samme tid, hver spiller prøver at tømme hans Ligretto stak. Hvis han har en 1'er som ligger opad, må han spille den til centret af bordet. Hvis han har en 2'er af samme farve som en hvilken som helst 1'er på bordet, må han placere 2'eren ovenpå. Alle kort i midten af bordet, skal ligges i stigende rækkefølge og kun oven på matchende farver. Hvar gang et af de 3 -5 åbne kort spilles, ligges et nyt frem fra Ligretto stakken.

 

 

Hvis en spiller ikke kan spille noget, tæller han 3 kort fra sin stak i hånden og ligger dem med forsiden opad på bordet, så kun det øverste kort vises. Han må spille det øverste kort hvis det kan spilles. 

 

Når en spiller har tømt sin Ligretto stak, skal han råbe Ligretto, og runden slutter. Alle spillere scorer 1 point for kort de har spillet ud på centret af bordet, og mister 2 point for kort de har tilbage i deres Ligretto stak. Man bliver ved med at spille runder indtil en spiller samlet har fået minimum 99 point.

 

Indhold: 160 kort og en spillevejledning


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation