HURTIG LEVERING HVER DAG
fra kun 29 DKK

HURTIG LEVERING

Daglig afsendelse , fra eget lager

E-MÆRKET

kontrolleret og godkendt!

KUNDESERVICE

på telefon +45 69 13 63 36

 Varen blev lagt i kurven

Sortiment


Ligretto


Ligretto er et kortspil, som henvender sig til både børn og voksne, og giver et højt niveau af både tempo og nervepirrende spænding, hvad enten man er 2 eller flere deltagere.

 

Der er ingen tvivl om at Ligretto – som spillet ser ud i dag – er en efterkommer af andre tidligere spil, som eksempelvis spillene Raging Devil og Dutch Blitz. Førstnævnte har stort set samme regelsæt som nutidens Ligretto, men var kendt allerede i 1920’erne og måske endda før. Dutch Blitz er en variation af Raging Devil, som først blev nedskrevet hos Amish-folket i Nordamerika, hvor det stadig i dag er et meget populært spil. 

 

Nutidens Ligretto blev i 1988 uddgivet af det tyske spilfirma, Rosengarten Spiele og designet af en mand med det velklingende navn, Michael Michaels. Senere overtog Schmidt Spiele og i dag udgives Ligretto på licensaftaler i stort set hele verden.

 

Spillet handler kort fortalt om, at man skal forsøge at komme af med de kort, man har på hånden og den deltager, der først slipper af med alle sine kort, råber Ligretto og spillet slutter. Derefter tælles der point sammen.

 

På dansk findes der en variant af Ligretto, som spilles med almindelige spillekort. Denne kendes blandt andet under navnet ”Nervekrig”. I virkeligheden er det et meget godt tilnavn, for Ligretto handler om fart, spænding og reaktionsevne, og der kræves en stor portion overblik og hurtighed i både hoved og på hænder.

 

Hos Spilcompagniet holder vi meget af Ligretto, som vi har spillet en del i familien. Der findes flere forskellige Ligretto-spil og vi fører dem alle. Hvis du eksempelvis kombinerer Rød Ligretto med Grøn Ligretto eller Blå Ligetto, så har du også mulighed for at øge antallet af deltagere til det dobbelte. Og så bliver det virkelig hektisk. Der findes også en variant, der hedder Ligretto Dice. Denne spilles, som navnet antyder, med terninger. 

Sorter efter:        
Ligretto: Blå
Spil så kortene flyver! Det bliver ikke hurtigere end dette!

Ligretto: Grøn
Enkelt, Hurtigt og Actionfyldt kortspil.

Ligretto: Junior
En junior udgave af det tempofyldte spil Ligretto

Ligretto: Rød
Nemt, hurtigt og vildt sjovt kortspilNYHEDER & ANMELDELSER

 

POPULÆRE SPIL

 

Sequence

Rubiks Cube 3x3 (professorternin

Ego - hvem er jeg? (Grøn)

Stratego Original

Puslespilsmåtte Stor, 500-3000 b

Set

Mexican Train

Loopin Louie

DERFOR SPILCOMPAGNIET

 

 Mest om spil

 Fri fragt ved køb for kr. 600,-

 90 dages returret

 Sikker nethandel

 Billige priser

 

HOLD DIG INFORMERET OG MODTAG GODE TILBUD

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud - eller følg os på Facebook.

Vi udsender vores nyhedsbrev et par gange om måneden, og vi laver løbende gode tilbud på vores facebook gruppe.

 

SPILCOMPAGNIET                  Skivevej 177 - 7500 Holstebro                  +45 69 13 63 36                    Info@spilcompagniet.dk

SPILCOMPAGNIET

  Skivevej 177 - 7500 Holstebro   

  +45 69 13 63 36  

  Info@spilcompagniet.dk