MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Produktkategorier


Filtre  

Ligretto

Ligretto er et kortspil, som henvender sig til både børn og voksne, og giver et højt niveau af både tempo og nervepirrende spænding, hvad enten man er 2 eller flere deltagere.

Der er ingen tvivl om at Ligretto – som spillet ser ud i dag – er en efterkommer af andre tidligere spil, som eksempelvis spillene Raging Devil og Dutch Blitz. Førstnævnte har stort set samme regelsæt som nutidens Ligretto, men var kendt allerede i 1920’erne og måske endda før. Dutch Blitz er en variation af Raging Devil, som først blev nedskrevet hos Amish-folket i Nordamerika, hvor det stadig i dag er et meget populært spil. 

Nutidens Ligretto blev i 1988 uddgivet af det tyske spilfirma, Rosengarten Spiele og designet af en mand med det velklingende navn, Michael Michaels. Senere overtog Schmidt Spiele og i dag udgives Ligretto på licensaftaler i stort set hele verden.

Spillet handler kort fortalt om, at man skal forsøge at komme af med de kort, man har på hånden og den deltager, der først slipper af med alle sine kort, råber Ligretto og spillet slutter. Derefter tælles der point sammen.

På dansk findes der en variant af Ligretto, som spilles med almindelige spillekort. Denne kendes blandt andet under navnet ”Nervekrig”. I virkeligheden er det et meget godt tilnavn, for Ligretto handler om fart, spænding og reaktionsevne, og der kræves en stor portion overblik og hurtighed i både hoved og på hænder.

Hos SpilCompagniet holder vi meget af Ligretto, som vi har spillet en del i familien. Der findes flere forskellige Ligretto-spil og vi fører dem alle. Hvis du eksempelvis kombinerer Rød Ligretto med Grøn Ligretto eller Blå Ligetto, så har du også mulighed for at øge antallet af deltagere til det dobbelte. Og så bliver det virkelig hektisk. Der findes også en variant, der hedder Ligretto Dice. Denne spilles, som navnet antyder, med terninger. 


Ligretto: Blå
Spil så kortene flyver! Det bliver ikke hurtigere end dette!

Ligretto: Grøn
Enkelt, Hurtigt og Actionfyldt kortspil.

Ligretto: Junior
En junior udgave af det tempofyldte spil Ligretto

Ligretto: Rød
Nemt, hurtigt og vildt sjovt kortspil


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation