MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

LilleStorm i et glas vand

#30391
Værd at vide
111,95 DKK

Produktet er desværre udgået af sortimentet

Vand SpilEt vandvittig sjovt spil, hvor det gælder om at få den flydende terning til at ligge med det rigtige hjørne opad.

 

Formål: at træne de mindste børn i at hælde med vand fra kanden til kop på en sjov og anerkendende måde. Igennem spillet træner barnet finmotorik, øje/hånd koordination og forståelsele for farverne rød, grøn, blå og gul.

 

Hvem vinder: Den eller de deltagere der har flest kopper, når alle kopperne er fordelt har vundet spillet.

 

Forberedelse: Find vand terningen frem. Kopperne placeres på en lige række ved siden af hinanden på bordet. Vandkanden fyldes op med rent vand.

 

Selve spillet: Den yngste deltagere starter med at vælge en af kopperne på bordet, f.eks. den grønne kop. Deltagerne skal nu lægge vand terningen ned i den tomme kop og langsomt begynde at hælde vand i koppen. Det er nu deltagerens opgave at få vandterningen til at ligge med det rigtige hjørne opad, når vandet kommer op ti kanten af koppen. Det grønne hjørne skal altså være opad i den grønne kop. Deltageren skal nu tage den vundne kop over til sig selv, tage terningen op, hælde vandet fra koppen tilbage til kanden og putte terningen i en ny kop, og hermed fortsætte sin tur. Passer terningen ikke til farven på koppen - f.eks. hvis det røde hjørne af terningen vender opad i den grønne kop - når vandet kommer til kanten af koppen, er deltagerens tur færdig. Deltagerne afslutter sin tur med at hælde vandet tilbage i kanden og give vandterningen til næste deltagere.

 

1-4 deltagere

Alder: 3+

Spilletid ca. 5-15 min.


Andre spil i samme genre


    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Din garanti


      Sortiment
      Navigation