MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Produktkategorier


Filtre  

Storm og LilleStorm

Storm eller LilleStorm er titlen på en serie af brætspil til børn, som kort beskrevet handler om leg, samvær og pædagogik.

Spillene er udviklet af den danske spilproducent Four Esses, som har hjemme i den lille by Juelsminde i Østjylland. Her har man specialiseret sig i pædagogiske spil til børn og der lægges især vægt på, at børnene i spillene skal arbejde aktivt sammen og spillet skal fungere som et redskab til at skabe dialog med børnene og ikke mindst deres sociale forståelse.

I virkeligheden er Storm eller LilleStorm navnet på en lille, spøjs figur, som agerer børnenes ven og ledsager igennem de forskellige spil. Hele konceptet handler om, at LilleStorm tager børnene med på et eventyr, der handler om leg og læring. I det første spil fra 2002 hed figuren bare Storm, men han blev senere til LilleStorm af rent praktiske årsager. I dag er LilleStorm en eksportsucces og flere af spillene sælges rundt omkring i den store Verden. 

Der er udgivet en masse forskellige spil i serien, der blandt andre består af LilleStorm siger godnat, LilleStorm laver madpakker, LilleStorm til Fest, LilleStorm på ferie osv. osv.


LilleStorm i et glas vand
Vand Spil

LilleStorm til fest

Stilhed før LilleStorm
Bevægelse & hukommelses kortspil

Storm i et glas vand
Med flydende terning. Vand vittig sjovt spil

SuperMark bygger hus
Find det værktøj du skal bruge til at bygge .

SuperMark som postbud
I skal dele postkort ud, men i ved bare ikke til hvem.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation