HURTIG LEVERING HVER DAG
fra kun 29 DKK

HURTIG LEVERING

Daglig afsendelse , fra eget lager

E-MÆRKET

kontrolleret og godkendt!

KUNDESERVICE

på telefon +45 69 13 63 36

 Varen blev lagt i kurven

Sortiment


Ludo


Forgængeren for det kendte familiespil skal man finde i Asien – nærmere betegnet i Indien, hvor spillet Pachisi blev opfundet. Ludo er en lidt forsimplet udgave af netop dette spil og forgængeren blev ført til Europa i slutningen af 1800-tallet.  Spillet endte i England, hvor det blev tilpasset og efterfølgende patenteret.

Reglerne i Ludo, som i sin originale udgave kan spilles af 2-4 deltagere, er ret simple: Vinderen er den spiller der først får sine fire brikker i hus, altså ført fra sin startposition og frem igennem spillepladens felter til en endelig position på midten af spillepladen. Terningekast afgør, hvordan spillebrikkerne flyttes.

 

Et af de spilelementer, der har været med til at give Ludo sin store popularitet, er uden tvivl den regel, der siger, at man undervejs på spillepladen kan slå en modstanders brikker ”hjem” – altså tilbage til udgangspunktet fra start. De fleste kender den rare følelse, når man lander på en modstanders brik og slår den hjem, ligesom de fleste også kender den bitre fornemmelse, når det samme gør sig gældende den anden vej. Nogle af spillepladens felter (markeret med en globus) sikrer dog en brik mod at blive slået hjem, så her er der en smule hjælp at hente, hvis man er oppe mod en eller flere aggressive modstandere.

 

Hos Spilcompagniet har vi brugt mange timer med Ludo og det har kostet både grin og tårer. Vi holder dog meget af spillet og derfor har vi valgt at sælge det i flere forskellige varianter.

 

Hvis man holder af Ludo, men kunne tænke sig en ny oplevelse, så kan vi anbefale, at man tager et kig på spillet Partners. Det er et dansk udviklet spil, der er kraftigt inspireret af Ludo, men hvor man spiller taktisk med kort på hånden i samarbejde med en partner, i stedet for de traditionelle terningekast.   

Sorter efter:        
Ludo

Ludo - Luksus

Ludo Fia
op til 6 spillere

Ludo, Alga

Ludo, Planes
Start nedtællingen til årets mest spændende flyræs...NYHEDER & ANMELDELSER

 

POPULÆRE SPIL

 

Partners

Rubiks Cube 3x3 (professorternin

Sequence

Set

Loopin Louie

Ego - hvem er jeg? (Grøn)

Puslespilsmåtte Stor, 500-3000 b

Dobble

DERFOR SPILCOMPAGNIET

 

 Mest om spil

 Fri fragt ved køb for kr. 600,-

 90 dages returret

 Sikker nethandel

 Billige priser

 

HOLD DIG INFORMERET OG MODTAG GODE TILBUD

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud - eller følg os på Facebook.

Vi udsender vores nyhedsbrev et par gange om måneden, og vi laver løbende gode tilbud på vores facebook gruppe.

 

SPILCOMPAGNIET                  Skivevej 177 - 7500 Holstebro                  +45 69 13 63 36                    Info@spilcompagniet.dk

SPILCOMPAGNIET

  Skivevej 177 - 7500 Holstebro   

  +45 69 13 63 36  

  Info@spilcompagniet.dk