MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 36
Åbner kl 10

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Fra kun 29 DKK

Produktkategorier


Filtre  

Ludo

Forgængeren for det kendte familiespil skal man finde i Asien – nærmere betegnet i Indien, hvor spillet Pachisi blev opfundet. Ludo er en lidt forsimplet udgave af netop dette spil og forgængeren blev ført til Europa i slutningen af 1800-tallet.  Spillet endte i England, hvor det blev tilpasset og efterfølgende patenteret.

Reglerne i Ludo, som i sin originale udgave kan spilles af 2-4 deltagere, er ret simple: Vinderen er den spiller der først får sine fire brikker i hus, altså ført fra sin startposition og frem igennem spillepladens felter til en endelig position på midten af spillepladen. Terningekast afgør, hvordan spillebrikkerne flyttes.

 

Et af de spilelementer, der har været med til at give Ludo sin store popularitet, er uden tvivl den regel, der siger, at man undervejs på spillepladen kan slå en modstanders brikker ”hjem” – altså tilbage til udgangspunktet fra start. De fleste kender den rare følelse, når man lander på en modstanders brik og slår den hjem, ligesom de fleste også kender den bitre fornemmelse, når det samme gør sig gældende den anden vej. Nogle af spillepladens felter (markeret med en globus) sikrer dog en brik mod at blive slået hjem, så her er der en smule hjælp at hente, hvis man er oppe mod en eller flere aggressive modstandere.

 

Hos Spilcompagniet har vi brugt mange timer med Ludo og det har kostet både grin og tårer. Vi holder dog meget af spillet og derfor har vi valgt at sælge det i flere forskellige varianter.

 

Hvis man holder af Ludo, men kunne tænke sig en ny oplevelse, så kan vi anbefale, at man tager et kig på spillet Partners. Det er et dansk udviklet spil, der er kraftigt inspireret af Ludo, men hvor man spiller taktisk med kort på hånden i samarbejde med en partner, i stedet for de traditionelle terningekast.   


Ludo

Ludo - Luksus

Ludo Fia
op til 6 spillere

Ludo, Alga

Ludo, Planes
Start nedtællingen til årets mest spændende flyræs...


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation