MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Produktkategorier


Filtre  

Poker

Velkommen til siden for det verdenskendte pokerspil, hvilket er et af de mest populære spil som findes verden over. Læs mere om spillet her.

Når man siger Poker, siger man også næsten altid penge, jetoner og et mørkt Casino, hvor man kan gemme sig - indtil ens pengepung er tom. 

Poker er et kortspil, hvor der oftest bliver spillet om penge, hvorfor det for mange gør spillet endnu mere spændende og attraktivt at spille.  

Der findes flere forskellige måder at spille Poker på. Der er fem typer af Poker; Texas Hold’em, Omaha, '7 Card Stud', '5 Card Stud' og '5 Card Draw'.

Inden man går i gang med at spille Poker, er det vigtigt at kende til grundreglerne for Poker, uanset hvilken type Poker der skal spilles. 

Vigtige kort sammensætninger er, fra den bedste til den dårligste: 

Royal Flush, Straight Flush, Fire ens (four of a kind), Fuldt hus (full house), Flush, Straight, Tre ens (three of a kind), To par (two pair), Et par (one pair), Højeste kort. 

NB. Spiller man med Joker, så er fem ens den højeste hånd.

Her hos SpilCompagniet kan du online købe Pokersæt i flot kuffert i en god kvalitet, så du er parat til en god pokeraften med vennerne. Poker at et spil for sjov, men samtidig et spil hvor det er vigtigt at have det bedste poker ansigt, så de andre ikke aflæser en. 

Et pokersæt indeholder normalvis 200 jetoner (50 grønne, 50 sorte, 50 røde, 50 blå), spillekort, dealer brik, terninger og spilleregler. 

Rigtig god spillelyst og frem med dit Poker face, så du ikke bliver gennemskuet. 


Kortdealer

Poker kort

Pokersæt i kuffert
Nu skal der afholdes pokeraften!

ProPoker 200 Chips - Komplet Pokersæt
Poker sæt i aluminum kuffert Med 200 stk. 11,5 g. jetoner


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation