MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 36
Åbner kl 10

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Fra kun 29 DKK

Storm i et glas vand

#30437
Værd at vide
alderFra 3 år
149,00 DKK
299,95 DKK 
Spar 50%

Ikke på lager

Med flydende terning. Vand vittig sjovt spilEt øse-/hældespil. Få den flydende terning til at ligge med det rigtige hjørne opad, når du hælder med vandkanden. Storm i et glas vand er det perfekte kombination af en sjov leg og et spil med få og enkle regler.

 

Formål:

Storm i et glas vand giver barnet mulighed for at træne sine finmotoriske færdigheder, rumforståelse og koncentration/præcision med at hælde fra kanden til koppen.

 

Spilleregler:

Hvem vinder?

Den eller de deltagere, der har vundet flest glas, når alle glassene er fordelt, har vundet spillet.

Forberedelse:

Find vandterningen frem. Glassene placeres på en lige række ved siden af hinanden på bordet. Vandkanden fyldes op med rent vand.

 

Selve spillet:

Den yngste deltager starter med at vælge et af glassene på bordet, f.eks. det grønne glas. Deltageren skal nu lægge vandterningen ned i det tomme glas og langsomt begynde at hælde vand i glasset. Det er n u deltagerens opgave at få vandterningen til at ligge med det hjørne opad, der passer til farven på glasset. Det grønne hjørne skal altså være opad i det grønne glas. Hvis deltageren har det rigtige hjørne opad, når vandet kommer op til kantmærket på glasset, vinder deltageren glasset. Deltageren skal nu tage det vundne glas over til sig selv, tage terningen op, hælde vandet fra glasset tilbage i kanden og putte terningen i et nyt glas og hermed fortsætte sin tur. Passer terningen ikke til farven på glasset - f.eks. hvis det røde hjørne af terningen vender opad i det grønne glas - når vandet kommer op til kantmærket, er deltagerens tur færdig. Deltageren afslutter sin tur med at hælde vandet tilbage i knadne og giver vandteringen til næste deltager. OBS: I skal være opmærksom på, at vandterningen lægger med et hjørne opad.

 

Spilleregler - uden vand!

Hvem vinder!

Den eller de deltager, der har vundet flest glas, når alle glassene er fordelt, har vundet spillet.

Forberedelse:

Farveterningen findes frem. Glassene placeres på en lige række ved siden af hinandenn på bordet.

 

Selve spillet:

Den yngste deltager starter og putter farveterningen i kanden og vælger et glas fra bordet (rød, grøn, blå eller gul), f.eks. det grønne glas. Deltageren skal nu hælde farveterningen over i glasset. Hvis farveterningen ligger med den side opad, der passer til farven på glasset, i eksemplet her den grønne farve, vinder deltageren glasset og må så vælge et nyt glas at hælde terningen i. Passer terningen ikke - f.eks. hvis den røde side på terningen vender opad i det grønne glas - er deltagerens tur slut. Næste deltager må nu forsøge. Hvis terningen vender med en af de 2 hvide sider opad i glasset, må deltageren forsøge igen.

 

Til I kære forældre - vi har også tænkt på jer.....

Ideen til spillet kom fra spisebordet og er udviklet fra hjertet.

Vi der har små børn, kender det alle sammen. Familien sidder langt om længe alle sammen ved spisebordet, maden er anrettet, og forældrene tillader sig et kort øjebliks tænksomhed ("har vi nu husket det hele?"). Hvorefter Lillemanden fra bordenden siger: "Se, jeg ka´ selv putte vand i glasset!"

Og det kan han. Vandglasset er gyldt op til langt over kanten med vand, bordet sejler, og Lillemanden selv sidder plaskvåd, triumferende og afventer en stor ros for hans flotte bedrift. Desværre er det ikke altid ros, vi giver vores børn efter sådanne "bedrifter". Men i dette tilfælde skaber Lillemandens "bedrift" grundidéen til dette spil.

Med Storm i et glas vand kan I give jeres børn anerkendelse for deres leg med vand, mulighed for at eksperimentere med hældeøvelser og samtidig træne dem i at hælde med præcision op til et mærke. Endvidere har vi udviklet en spillevariation med en farveterning, så spillet kan spilles uden vand og herigennem træne hældeøvelser uden at spilde. Når I vælger at spille vandudgaven, er det dog en god ide at lægge en voksdug på bordet og have en karklud i baglommen. 

 

 

Indeholder:

 • 1 kande
 • 4 glas
 • 1 farveterning
 • 1 vandterning 

 

1-4 deltagere

Alder: 3+

 


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation