MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Ticket to ride USA

#ENI-DOW7201S
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
251,00 DKK
Spar 44%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Klassisk togspil • Jernbanespillet der har taget verden med storm
 • Med kort og togbrikker bygges ruter mellem amerikanske byer
 • Et spil for familien med rigelige mængder strategi og tilfældighed

Brættet stilles op, spillerne placerer deres pointbrik på nul og tager tog-brikker i en tilsvarende farve. Spillerne modtager nogle togkort, et missionskort med en lang rute og tre missionskort med korte ruter. Nu gælder det om at få point ved bl.a. at bygge ruter mellem de byer, der står skrevet på missionskortene. Vinderen er ham eller hende, der har flest point og altså når længst med sin pointbrik, så snart en spiller kun har to eller færre togbrikker tilbage.

 

I Ticket to Ride handler det om valg, for man kan ikke altid få det hele. F.eks. kan man på sin tur kun vælge ét af følgende træk: Træk to kulørte togkort, enten fra bunken eller fra de fem åbne togkort. Træk tre missionskort og behold mindst et af dem. Byg en jernbane med de nødvendige togkort i den rigtige farve.

 

Siden det første Ticket to Ride blev årets spil i Tyskland 2004 har spillet om jernbanerne og byerne vundet enorm popularitet og der findes idag et kæmpe udvalg af Ticket to Ride spil, der bl.a. finder sted i Skandinavien, Asien, Holland, Schweiz og Afrika. I 2014 udkom sågar en luksuriøs jubilæumsudgave af originalspillet med nyt flot design og en komponenter af meget høj kvalitet.

 

Antal deltagere: 2-5

Alder: 8+

Spilletid: 30-60 min.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation