MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Produktkategorier


Filtre  

Ticket To Ride

Jernbanedrift har tilsyneladende inspireret mange spiludviklere igennem tiderne. I hvert fald er der lavet mange brætspil med jernbaner som omdrejningspunkt og det mest berømte af disse er uden tvivl spillet Ticket to Ride, der allerede er blevet en ren klassiker, selv om spillet faktisk blev udgivet så sent som i 2004.

Ticket to Ride er et strategisk spil, men ikke mere strategisk, end at familien sagtens kan være med. Spillet er udviklet af englænderen Alan R. Moon, som står bag en stribe kendte brætspil i den såkaldte German Game-genre. 

Alan R. Moon var så sikker på sit spil, da han præsenterede det for firmaet Days of Wonder, at han lod firmaets direktører spille spillet i ganske kort tid, hvorefter han simpelthen flåede brikkerne af med ordene: ”I kan se det er en simpelt spil. Jeg er sikker på, at I har fanget ideen!”

Den pludselige afbrydelse irriterede naturligvis direktørerne fra spilfirmaet, for de var allerede på kort tid blevet så grebet af spillet, at de jo gerne ville have spillet videre, men omvendt var de ikke i tvivl om, at der her var tale om noget rigtig godt.

Siden 2004 har Ticket to Ride gået sin sejrsgang verden over og der er angiveligt solgt omkring en millioner eksemplarer af spillet.

Hele ideen i Ticket to Ride går ud på at bygge jernbanelinjer imellem en stribe forskellige byer. Hver deltager trækker fra start nogle rutekort, der hver indeholder to byer, som man så skal forsøge at forbinde med jernbanen. Hver gennemført rute giver et antal point ved spillets afslutning, men det giver også det samme antal minutpoint, hvis man ikke formår at gennemføre ruten. Det giver også point at forbinde to tilfældige nabobyer, uanset om de er en del af ens missionskort eller ej. Og så handler det ellers bare om, at få sat tog på skinner. Det gælder om at opsamle så mange point som muligt, men det overblik er svært eller umuligt at få undervejs i spillet, så derfor bliver spændingen ofte trukket helt til slut, når pointene gøres op og det afsløres, hvem der har klaret sine rutekort.

Som mange andre spilsucceser er Ticket to Ride lavet i et utal af forskellige varianter. Blandt disse kan nævnes Ticket to Ride Europe, Asia, Africa, USA 1910, India og sågar også Ticket to Ride Nordic Countries, hvor man eksempelvis kan køre sine tog til nogle større danske byer.

Vi har et stort udvalg af Ticket to Ride spil hos SpilCompagniet, så du kan sikkert nok finde en udgave, der passer bedst til dig.


Ticket to Ride - Amsterdam
Tag turen med rundt til Amsterdams gader i det 17. århundrede. Spændende spil i Ticket to Ride serien.

Ticket to Ride - New York

Ticket To Ride Europa 1912
Expansion

Ticket to ride Europe
Det populære brætspil Ticket to Ride - nu i Europa!

Ticket to Ride First Journey - Europe

Ticket to Ride Germany

Ticket to ride Nordic Countries
Tag med Ticket to Ride på et nordisk eventyr.

Ticket To Ride Rails & Sails

Ticket to ride USA
Klassisk togspil

Ticket To Ride USA 1910
This product is an EXPANSION for the Ticket to Ride boardgame

Ticket to Ride, Märklin
From the Bavarian countryside to the great Hanseatic ports of the North, the Ticket ot Ride - Märklin Edition boardgame takes you on an unforgettable rail trip across Germany.

Ticket to Ride: France og The Old West - Map Collection #6

Ticket To Ride: Heart of Africa - Map Collection #3
Not A stand-alone game

Ticket to Ride: India og Switzerland - Map Collection #2
Expansion for Ticket to ride NB! Engelsk spilbeskrivelse!

Ticket To Ride: London

Ticket To Ride: Nederland - Map Collection #4
Not a stand-alone game

Ticket to Ride: Poland - Map Collection #6.5

Ticket To Ride: Team Asia og Legendary Asia - Map Collection #1
Expansion for Ticket to Ride NB! Vejledning på Engelsk

Ticket to Ride: United Kingdoms og Pennsylvania - Map Collection #5
not a stand-alone game


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation