MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Ticket to ride Europe

#ENI-DOW7202S
Værd at vide
antal spillere2 - 5 spillere
sprogDansk
alder8+
spilletidOp til 60 minutter
331,00 DKK
Spar 26%  ift. Vejl. Pris.

På lager

Det populære brætspil Ticket to Ride - nu i Europa!Ticket to ride europe

 • Byg jernbaner på tværs af et autentisk europakort
 • Ticket to Ride Europe er nemt at lære og alligevel meget strategisk
 • Missionskort og togkort sørger for at ingen kan vide sig sikre i sine togspor

 

Brættet lægges på bordet, deltagerne placerer deres pointbrik på nul og tager tog-brikker i en tilsvarende farve. Deltagerne modtager nogle togkort, et missionskort med en lang rute og tre missionskort med korte ruter. Nu gælder det om at få point ved bl.a. at bygge ruter mellem de byer, der står skrevet på dine missionskort. Vinderen er ham eller hende, der har flest point og altså når længst med sin pointbrik, når en spiller kun har to eller færre togbrikker tilbage.

 

I Ticket to Ride Europe handler det om valg, for man kan ikke altid få det hele. F.eks. kan man på sin tur kun vælge ét af fire følgende træk: 1. Træk to kulørte togkort, enten fra bunken eller fra de fem åbne togkort. 2. Træk tre missionskort og behold mindst et af dem. 3. Byg en togstation, der lader dig “låne” en af de andre spilleres jernbane. 4. Byg en jernbane med de nødvendige togkort i den rigtige farve.

 

Hvis du vil have en tog-rute fra København til Madrid, så må du være parat til at tage nogle omveje gennem tunneller og måske endda færgeruter. Europa-udgaven af Ticket to Ride er det samme gamle familievenlige jernbane-spil, man kender fra Ticket to Ride i USA. Denne gang spilles der med udvidede regler, for det er ikke så ligetil at bygge ruter fra by til by, når man er på et kontinent med masser af vand og bjerge. Skal man bygge en færgerute, kræver det altid mindst et lokomotivkort og skal man bygge en tunnel, må man hellere have ekstra togkort på hånden, for hvis et af de tre øverste kort i bunken matcher den farve, man er ved at bygge, skal der hostes op med flere togkort.

 

Siden det første Ticket to Ride blev årets spil i Tyskland 2004 har spillet om jernbanerne og byerne vundet enorm popularitet og der findes i dag et kæmpe udvalg af spil, blandt andet altså denne udgave.

 

Antal deltagere: 2-5

Alder: 8+

Spilletid: ca. 30-60 min.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation