MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

-25%

Ultimate Werewolf Legacy - Engelsk

#ENI-BEIUWLG
Værd at vide
sprogEngelsk
471,00 DKK
Spar 25%  ift. Vejl. Pris.

Ikke på lager
Ultimate Werewolf Legacy

 

Denne udgave af Ultimate Werewolf er bygget op med inspiration fra originalen blot med endnu flere sjove twist og forhindringer på vejen. Tør I tage udfordringen op?

 

Spillet starter på samme måde som det originale spil, hvor alle deltagere modtager et hemmeligt rollekort, hvorpå der står, hvilken rolle de har, og hvilke evner der medfølger denne rolle. Som et nyt twist vil alle også modtage et offentligt familiekort. Du skal i løbet af spillet arbejde sammen med dem, du er i familie med.

 

Dette vil varulvene naturligvis ikke gøre, da de kun arbejder sammen med hinanden, men de må altså spille med og lade som om, at de vil hjælpe familien med at besejre varulvene.

 

Spillet har fået navnet "Legacy", fordi de valg i træffer og spillets udfald vil påvirke fremtidige spil. Det vil det, da udviklingen i spillet påvirker og udvikler landsbyen, og denne udvikling vil altså blive hængende i kommende spil.

 

Derudover kan eneklte roller i løbet af spillene tilegne sig nye evner, som denne rolle også vil besidde i alle fremtidige spil.

 

Med til spillet følger også en dagbog, som er med til at styre spillets gang. Dagbogen indeholder i alt fem kapitler, der hver indeholder tre spil samt et indledende spil, der skal få jer godt i gang. Derudover kan I bruge dagbogen til at holde styr på landsbyens udvikling i løbet af spillene.

 

Spillet indeholder:

 • Over 50 rollekort
 • Dagbog med over 80 sider
 • Engelske spilleregler

Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation