MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Uno - Dansk

#MA-967-1104
Værd at vide
antal spillere2 - 6+ spillere
sprogDansk
alder6+
spilletidOp til 30 minutter
99,00 DKK

På lager

Verdens mest populære familiekortspil er let at lære og umuligt at lægge fra sig. • Verdens mest populære kortspil
 • Nemt at lære og sjovt for alle
 • Kom hurtigt af med kortene men husk at sige UNO

Man starter med at få delt syv kort og den første, der kommer af med alle sine kort har vundet runden. Det er bare ikke altid lige let at komme af med sine kort. Når kortene er delt lægges bunken i midten og det øverste kort vendes med forsiden opad. Spilleren efter kortdeleren skal nu spille efter det vendte kort. Man må kun ligge kort med samme farve ovenpå, medmindre man kan skifte farve med et af specialkortene. Kan man ikke lægge et kort eller ønsker man at gemme et specialkort, så må man trække et kort fra bunken og spille det, hvis det passer til farven i det forrige spil.

 

Der er også kort, der tvinger spillere til at tage kort på hånden igen, kort der vender spillet og kort der springer næste spiller over. Dertil er der en stor mængde variationer og husregler, der f.eks. tillader spillerne at lægge specialkort ovenpå hinanden eller tvinger en spiller til at trække indtil han/hun får et spilbart kort.

 

Spillet slutter altid med en, der sidder tilbage med et kort. Glemmer man at sige uno, kan en anden spiller kalde forglemmelsen og tvinge den pågældende spiller til at trække to kort fra bunken.

 

Antal spillere: 2-10

Alder: 7+ 

Spilletid: 10-20 min.


Andre spil i samme genre


  Tilmeld dig vores nyhedsbrev

  Din garanti


    Sortiment
    Navigation