MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Produktkategorier


Filtre  

Yatzy

Yatzy spil - 5 terninger eller 6 terninger. Læs mere om Yatzy her på siden:

Yatzy er et kendt klassisk terningspil, som stammer fra omkring 1950’erne, hvor det siges at et canadisk ægtepar opfandt spillet. Reglerne er ganske simple, men spillet er stadig rigtig sjovt og spændende at spille. 

Hvad enten du spiller Yatzy med 5 terninger eller Yatzy med 6 terninger, det er næsten lige meget, begge spil er rigtig god underholdning for både børn og voksne og god læring af tal for børnene. 

Spillet er næsten obligatorisk i et hvert sommerhus - og samtidig et super enkelt spil, som kan medbringes på farten. Hvem husker ikke en sommeraften i et fortelt, hos bedsteforældrene eller et helt andet sted - med terningspillet på bordet.

For at spille Yatzy, skal man bruge 5 eller 6 terninger, raflebæger, Yatzy blok og Yatzy regler, hvilket altid er rare at have hvis man ikke kender spillet i forvejen. 

Yatzy er et spil hvor hver spiller skal slå maks. tre gange pr. tur, det gælder om at slå en af de 15 forskellige terning kombinationer, som kan læses på Yatzy blokken. Den spiller som til slut har flest point, er vinderen af spillet. Man bruger gennem hele spillet en Yatzy blok til at føre pointene ned på.

Har du fået mod på at spille Yatzy, kan du her på SpilCompagniet.dk online købe Yatzy i flere forskellige udgaver og størrelser. Rigtig god spillelyst!


Gigant Yatzy
Gigant udgave af Yatzy i birketræ.

Yatzy
5 terninger

Yatzy Deluxe

Yatzy sæt
Lækkert yatzy-sæt med alt hvad du skal bruge.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation