MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Brætspil med vennerne - Hygge med venner og familie

12. juni 2020 af SpilCompagniet

Hyggen er over os og det byder på tid med vennerne og familien. Her har vi samlet fire spil der er et sikkert hit i år. 2020 blev et rekordår for nye og erfarne puslespilslæggere - og brætspillene er igen kommet i høj kurs, når vi mødes med vores kære.

Sjov med vennerne: Det dårlige selskab

Med sætninger som: “Da jeg var lille, klædte min far mig altid ud som en totalskadet Toyota”, får I hylende morsomme stunder. Her får I sætningskombinationer der rækker udover hvad fantastien eller selv den mest sorte humor kan skabe. 3-16 spillere fra 16 år og op. 

Se spillet her

Klassikeren: Partners

En nyere klassiker, til jer der er forbi Matador og Ludo. Partners-spillet er en dansk opfindelse fra 90’erne, som år efter år er bestseller for unge og voksne. Her er fokus på at spille sammen - på tværs af pladen. For 4 spillere fra 8 år og op. 

Se spillet her

Familiespil: Hold masken familie

Det handler om at holde masken. Hvis du griner så taber du. Med garanti kommer nogen til at grine, og det udfordrer jer, samtidig med at I har det super sjovt sammen. Klæd jer ud, fortæl jokes og lav skøre ting sammen. For familien fra 2 til 6 spillere. 

Se spillet her

Nyhed: LYT (udkommer efterår 2020)

Fra skaberen af Snak-spillet kommer nu spillet der skal gøre jer bedre til at lytte. Nok snak, nu skal vi give plads og have tid til den gode samtale. Det er tilmed sjovt. LYT er et hyggeligt samtaleredskab, hvor det vigtigste i en god samtale er i fokus; kunsten at lytte. Vi har alle to øre, men det gør ikke os til gode lyttere. At lytte kræver fokus og nærvær. I dette spil skal i tage jer god tid til at fortælle og lige så god tid til at lytte.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation