MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Disse online spil foretrækker de unge

1. december 2020 af SpilCompagniet

Selvom offline spil ofte lægger op til mere socialt samvær og hygge end online spil, så er det ingen hemmelighed, at internettet danner ramme for mange sjove spiloplevelser. Derfor er der ingen grund til at lade den ene mulighed udelukke den anden, når du har mulighed for at spille både online og offline.

Især danske unge er begejstrede for at game online, og her danner der sig da også et tydeligt billede af, hvilke spilkategorier de unge vil have. Det er især spil inden for sport, krig, science fiction og strategi, der dominerer i øjeblikket.

PlayStation og PC er de foretrukne platforme til spil

Med adskillige forskellige platforme er der ikke noget at sige til, at det kan være svært at vælge. Før i tiden var det populært at spille på både Game Boy og Wii, men tiderne har ændret sig. I dag er det især PlayStation konsollerne og PC’en, der trækker i gamerne.

PlayStation: Skal man være med på beatet som gamer, så skal man næsten eje en PlayStation. Og allersejest er det, hvis man har en PlayStation 5. Foreløbigt er det dog PlayStation 3 og PlayStation 4, der findes flest af herhjemme. PlayStation har i årevis fået kamp til stregen af Xbox, men det har kun motiveret Sony og PlayStation til at gøre det endnu bedre.

PC: Mens de fleste voksne bruger PC’en til at sende mails, tjekke netbank, læse nyheder og til at skrive med venner via de sociale medier, så bruger unge primært PC’en til spil og underholdning. Især dedikerede gaming PC’er fra bl.a. HP, Lenovo og Acer står i høj kurs blandt de dedikerede gamere.

Tre spil, der bliver revet ned fra hylderne

Nu er der klarhed omkring, hvilke platforme unge bruger til spil og underholdning, men hvilke spil bliver der spillet? Det er endnu et interessant spørgsmål, som du kan finde svar på herunder.

Need for Speed: Heat

Need for Speed: Heat (til bl.a. PlayStation og Xbox) er måske ikke et helt nyt spil længere, men det er stadig vældigt populært. Siden det blev udgivet d. 8. november 2019 har tusindvis af fartglade gamere kunne dyrke deres interesse for fart og spænding.

Har du også mod på at tage kampen op mod byens korrupte politi, så kast dig ud i spillet og gå en masse sjove racerløb i vente.

Bemærk i øvrigt, at der er mulighed for at få adgang til online multiplayer, men det kræver, at du betaler for PlayStation Plus.

  • Kategori: Biler

World of Warcraft

World of Warcraft (til bl.a. PC) er et af de spil, som man enten elsker eller hader. Spillet, der går under forkortelsen WoW, har efterhånden mange år på bagen, men mange år efter udgivelsen er det stadig et af de mest populære spil.

WoW er kort og godt et online rollespil, hvor du først og fremmest får mulighed for at skabe din egen figur ud fra et bredt sortiment af sagnfigurer. For at forbedre og udvikle figurens evner har du til opgave at løse forskellige opgaver – også kendt som quests.

Er du til fantasy og rollespil, så skal du opleve World of Warcraft.

  • Kategori: Rollespil / fantasy

Grand Theft Auto (kun til unge på 18+)

Grand Theft Auto (til bl.a. PlayStation og Xbox) er ligeledes et usædvanligt populært spil, der også forventes på vej til den nye PlayStation 5 og Xbox Series X.

Grand Theft Auto (forkortet GTA) er blevet udskældt for ikke at være specielt børnevenligt, hvilket måske ikke er helt forkert. Den anbefalede aldersgrænse er også 18 år, hvilket skyldes, at spillet byder på både vold, seksuelt indhold etc.

GTA fra Rockstar Games er et actionpræget videospil, der går ud på at løse forskellige missioner. Fælles for de fleste missioner og aktiviteter er, at de er på kant med loven. I GTA er der rig mulighed for både at komme i skuddueller med politiet og at race afsted i en smart superbil.

  • Kategori: Action
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation