MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Gode spil til dobbeltdaten

7. december 2020 af SpilCompagniet

Der findes ikke mange aktiviteter, der er lige så hyggelige som en god date. Det skulle da lige være en dobbeltdate.

På en dobbeltdate har du ikke kun mulighed for at nyde din bedre halvdels selskab. Du kan også nyde at være sammen med din bedste ven og vedkommendes udkårne.

Er du ved at planlægge din næste (og måske første) dobbeltdate, og har du brug for idéer, så er du kommet til de rigtige.

I samarbejde med datingplatformen datingtjek.dk giver vi dig her en lang række gode idéer til, hvilke spil der kan findes frem til daten. Det er meget muligt, at du vil blive præsenteret for nogle spil, som du ikke allerede kender, men fortvivl ej; alle de udvalgte spil kan erhverves via spilcompagniet.dk.

Partners – få testet jeres evner i at samarbejde

Partners hører til blandt de mest oplagte brætspil til dobbeltdaten.

Skal man vinde dette spil, så er det nemlig alfa og omega, at man er i stand til at samarbejde. Som par er det netop en fordel at kunne samarbejde og hjælpe hinanden, så hvorfor ikke få testet jeres evner, samtidig med at I har det sjovt?

Spillet er relativt enkelt og går i det store hele ud på at få sine brikker i mål som det første hold / par. Foruden at være gode til at samarbejde, så er det altafgørende, at dig og din partner overvejer hvert træk grundigt. Bare én forkert beslutning kan betyde, at du bliver slået hjem, og så kan der lige pludselig være lang vej til sejren.

Bestil det her.

  • Forventet spilletid: Cirka 60 minutter

Kubb Family (Kongespil) – hvem kaster bedst?

Er der vejr til at spille udendørs, så vil det være mere end oplagt at finde Kubb Family – også kendt som Kongespil – frem.

Dette spil hører til blandt de mest populære havespil, og det er altså ikke uden grund. Har I ingen have, så tag da blot turen til en lokal park eller andet græsareal.

I Kubb Family er der grænser for, hvor meget I kan samarbejde, men det er til gengæld vigtigt, at I støtter hinanden og kommer med gode tips. I skal dog også have gode kasteevner, hvis I skal have held med at ramme modstandernes Knægte og sidenhen Kongen, der vil give jer sejren. Der er udsigt til en god og sjov date, hvad enten I vinder eller taber i Kongespil.

Bestil det her.

  • Forventet spilletid: Cirka 20 minutter

Det Dårlige Selskab – garanti for en masse grin

Det Dårlige Selskab er også et sikkert hit til sociale lejligheder, hvad enten det drejer sig om en date, fødselsdagsfest, nytårsaften eller noget helt fjerde. Vi kan garantere jer, at I får en sjov aften, hvis I sætter jer til rette med Det Dårlige Selskab foran jer.

Det Dårlige Selskab går kort og godt ud på at danne sjove sætninger. Det sker ved hjælp af de 450 kort, der er både grove, sjove og lige over grænsen. Er din humor bare en anelse sort, så vil du med garanti kunne lide dette spil. Da nogle af kortene kan være en smule grove, så skal man være mindst 16 år for at spille det.

Vinderen er den person, der er bedst til at sammensætte sjove sætninger.

Bestil det her.

  • Forventet spilletid: Cirka 45 minutter
Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation