MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
70 60 33 53
Åbner kl 9:00

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

1-2 dages levering

Ved bestilling før kl 15

Gratis levering 

Ved køb over 900,-

Produktkategorier


Filtre  

Dominion

Dominion er I bund og grund et kortspil – også selv om spillets store fine æske leder tankerne hen på et stort og tungt brætspil. Men i Dominion er der hverken brikker eller bræt, der er KUN kort.

Spillets opfinder er Donald Vaccarino, en tidligere programmør fra San Francisco, USA.

Vaccarino er eksemplet på en spiludvikler, hvis hoved er fyldt med spil fra morgen til aften. Især på det tidspunkt, hvor han fødte tankerne til det spil, der endte med at blive det populære Dominion.

I 1980’erne og 1990’erne arbejdede Donald med programmering af computerspil og i sin fritid var hans største passion brætspil og især strategiske brætspil. I 1993 stiftede han bekendtskab med Richard Garfields Magic: The Gathering og dét spil blev en stor lidenskab for Vaccarino. Efter at have lært spillet at kende opfandt Vaccarino nemlig flere forskellige udvidelsesmuligheder og med tiden blev disse adopteret af Richard Garfield, som valgte at gå i dialog med sin ihærdige spilopfinder-kollega. Donald Vaccarinos fingeraftryk kan ses i flere udvidelser af Magic og blandt andet er han også krediteret i det officielle regelsæt til Magic. 

Samarbejdet mellem Vaccarino og Garfield forblev dog ret uofficielt og førstnævnte kom aldrig på lønningslisten hos Garfield – i hvert fald ikke officielt. I stedet valgte Donald Vaccarino at gå egne veje. Han begyndte at udvikle et spil, hvor hele fundamentet skulle være, at deltagerne arbejdede med hver sin stak kort (sit deck) og at denne stak kort skulle repræsentere alt fra penge til voldgrave. Hele tanken var så, at kortbunken skulle opbygge spillerens univers.  Efterhånden som tankerne faldt på plads blev prototyperne passet til og spilopfinderen brugte både sine venner og grupper af lokale brætspilsentusiaster, til at teste på spillet under hele udviklingen. I 2006 var spillet færdigt og det blev udgivet i et begrænset omgang i den lokale brætspilsbutik. Navnet på spillet var Spirit Warriors II og spillet blev hurtigt så populært i lokalområdet, at det i løbet af et par år blev butikkens bedst sælgende spil.

Donald Viccarino var en glad og stolt mand, for han følte, at han havde ramt et eller andet nyt indenfor genren og oven i købet et spil, der også kunne sælge – i hvert fald lokalt! I de kommende måneder begyndte Viccarino derfor at kigge sig om efter et firma, der kunne være interesseret i, at overtage og udgive hans nye spil.

Ved en spilmesse i 2007 viste han spillet til spiludgiveren Rio Grande Games og her faldt man pladask for spillet. Endda så meget, at der meget kort tid efter blev skrevet en kontrakt mellem spiludgiveren og Donald Viccarino.

Rio Grand Games hentede et par af folkene bag det kendte spilwebsite, Board Game Geek, med henblik på at videreudvikle spillet og senere blev spillet så udgivet under titlen Dominion. Et fængende spil med unikke mekanismer og med et middelalderligt tema.  Spillet er hurtigt afviklet, men har en dybde, der gør det spændende og meget anderledes.

Der findes i dag en stribe udvidelser til Dominion og dem kan du naturligvis finde på SpilCompagniets hylder. Blandt udvidelserne kan blandt andre nævnes, Dominion Dark Ages, Dominion Guilds, Dominion Hinterlands og Dominion Seaside.


Dominion 2nd Edition - Engelsk
You are a monarch, like your parents before you.

Dominion 2nd Edition Update Pack

Dominion Alchemy
Alchemy is an expansion, and can´t be played by itself.

Dominion Intrigue 2nd Edition - Update Pack

Dominion Menagerie
Dominion Menagerie - Strategispil. OBS. Dette spil er en udvidelse. For at kunne spille spillet skal man bruge Dominion spillet.

Dominion, Cornucopia

Dominion, Guilds

Dominion, Guilds & Cornucopia
You cannot play a game with them alone

Dominion: Adventures - Engelsk
Cannot be played by itself

Dominion: Dark Ages

Dominion: Hinterlands
Expanding

Dominion: Intrigue 2nd edition - Engelsk

Dominion: Nocturne

Dominion: Prosperity
This is an expansion. It is not a complete game.

Dominion: Seaside
af Donald X. Vaccarino


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation