HURTIG LEVERING HVER DAG
fra kun 0 DKK

HURTIG LEVERING

Daglig afsendelse , fra eget lager

E-MÆRKET

kontrolleret og godkendt!

KUNDESERVICE

på telefon +45 69 13 63 36

 Varen blev lagt i kurven

Sortiment


Dominion


Dominion er I bund og grund et kortspil – også selv om spillets store fine æske leder tankerne hen på et stort og tungt brætspil. Men i Dominion er der hverken brikker eller bræt, der er KUN kort.

 

Spillets opfinder er Donald Vaccarino, en tidligere programmør fra San Francisco, USA.

Vaccarino er eksemplet på en spiludvikler, hvis hoved er fyldt med spil fra morgen til aften. Især på det tidspunkt, hvor han fødte tankerne til det spil, der endte med at blive det populære Dominion.

 

I 1980’erne og 1990’erne arbejdede Donald med programmering af computerspil og i sin fritid var hans største passion brætspil og især strategiske brætspil. I 1993 stiftede han bekendtskab med Richard Garfields Magic: The Gathering og dét spil blev en stor lidenskab for Vaccarino. Efter at have lært spillet at kende opfandt Vaccarino nemlig flere forskellige udvidelsesmuligheder og med tiden blev disse adopteret af Richard Garfield, som valgte at gå i dialog med sin ihærdige spilopfinder-kollega. Donald Vaccarinos fingeraftryk kan ses i flere udvidelser af Magic og blandt andet er han også krediteret i det officielle regelsæt til Magic. 

 

Samarbejdet mellem Vaccarino og Garfield forblev dog ret uofficielt og førstnævnte kom aldrig på lønningslisten hos Garfield – i hvert fald ikke officielt. I stedet valgte Donald Vaccarino at gå egne veje. Han begyndte at udvikle et spil, hvor hele fundamentet skulle være, at deltagerne arbejdede med hver sin stak kort (sit deck) og at denne stak kort skulle repræsentere alt fra penge til voldgrave. Hele tanken var så, at kortbunken skulle opbygge spillerens univers.  Efterhånden som tankerne faldt på plads blev prototyperne passet til og spilopfinderen brugte både sine venner og grupper af lokale brætspilsentusiaster, til at teste på spillet under hele udviklingen. I 2006 var spillet færdigt og det blev udgivet i et begrænset omgang i den lokale brætspilsbutik. Navnet på spillet var Spirit Warriors II og spillet blev hurtigt så populært i lokalområdet, at det i løbet af et par år blev butikkens bedst sælgende spil.

 

Donald Viccarino var en glad og stolt mand, for han følte, at han havde ramt et eller andet nyt indenfor genren og oven i købet et spil, der også kunne sælge – i hvert fald lokalt! I de kommende måneder begyndte Viccarino derfor at kigge sig om efter et firma, der kunne være interesseret i, at overtage og udgive hans nye spil.

 

Ved en spilmesse i 2007 viste han spillet til spiludgiveren Rio Grande Games og her faldt man pladask for spillet. Endda så meget, at der meget kort tid efter blev skrevet en kontrakt mellem spiludgiveren og Donald Viccarino.

 

Rio Grand Games hentede et par af folkene bag det kendte spilwebsite, Board Game Geek, med henblik på at videreudvikle spillet og senere blev spillet så udgivet under titlen Dominion. Et fængende spil med unikke mekanismer og med et middelalderligt tema.  Spillet er hurtigt afviklet, men har en dybde, der gør det spændende og meget anderledes.

 

Der findes i dag en stribe udvidelser til Dominion og dem kan du naturligvis finde på Spilcompagniets hylder. Blandt udvidelserne kan blandt andre nævnes, Dominion Dark Ages, Dominion Guilds, Dominion Hinterlands og Dominion Seaside.

Sorter efter:        
Dominion 2nd Edition
You are a monarch, like your parents before you.

Dominion 2nd Edition Update Pack

Dominion Alchemy
Alchemy is an expansion, and can´t be played by itself.

Dominion Intrigue 2nd Edition - Update Pack

Dominion, Cornucopia

Dominion, Guilds

Dominion, Guilds & Cornucopia
You cannot play a game with them alone

Dominion, Prosperity
This is an expansion. It is not a complete game.

Dominion: Adventures
Cannot be played by itself

Dominion: Dark Ages

Dominion: Hinterlands
Expanding

Dominion: Intrigue 2nd edition

Dominion: Nocturne

Dominion: Seaside
af Donald X. VaccarinoNYHEDER & ANMELDELSER

 

POPULÆRE SPIL

 

Puslespilsmåtte Stor, 500-3000 b

Set

Mexican Train

Dobble

Sequence

Loopin Louie

Rubiks Cube 3x3 (professorternin

Partners

DERFOR SPILCOMPAGNIET

 

 Mest om spil

 Fri fragt ved køb for kr. 600,-

 90 dages returret

 Sikker nethandel

 Billige priser

 

HOLD DIG INFORMERET OG MODTAG GODE TILBUD

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud - eller følg os på Facebook.

Vi udsender vores nyhedsbrev max 2 gange om måneden, og vi laver løbende gode tilbud på vores facebook gruppe.

 

SPILCOMPAGNIET                  Skivevej 177 - 7500 Holstebro                  +45 69 13 63 36                    Info@spilcompagniet.dk

SPILCOMPAGNIET

  Skivevej 177 - 7500 Holstebro   

  +45 69 13 63 36  

  Info@spilcompagniet.dk