MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 36
Åbner kl 10

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Fra kun 29 DKK

Produktkategorier


Filtre  

Vildkatten

Hvis man på dansk grund skal pege på et børnespil, som er blevet en bragende succes i de senere år, så kan man simpelthen ikke komme udenom spillet Vildkatten, der har vundet et utal af priser på dansk jord.

 

Princippet i spillet er ganske enkelt. Det handler om at være hurtig og spotte de forskellige billeder på spillepladen.

 

Hver deltager får en stribe kort med forskellige billeder og når man har fundet sine billeder fra kortene på spillepladen, så må man råbe stop. De kort, man havde rigtigt må man beholde, mens de øvrige lægges tilbage i kortbunken. Så snart en deltager har 25 kort, så er spillet slut og vinderen er fundet. Spillet kan også blive afgjort, hvis der ikke er flere kort tilbage i kortbunken og så er det naturligvis deltageren med flest vundne kort, der vinder.

 

Det lyder alt sammen meget simpelt og det er det egentlig også. Eller rettere… reglerne er i hvert fald. Selve spillet kan godt være svært at mestre, for et er ikke altid en nem opgave at finde hvad man søger i Vildkatten, for alle billederne er blandet i en stor pærevælling på spillepladen og derfor kan det være svært at danne sig et reelt overblik.

 

Hos Spilcompagniet er vi vilde med Vildkatten og det er et spil, vi selv har hygget os med i familien. Spillet findes også i flere andre varianter som eksempelvis: Vildkatten Junior, Vildkatten Disney og Vildkatten Master.

 

Der findes også en udgave med navnet Vildkatten My First, som er en udgave, der kan spilles af små børn helt ned til 2 års-alderen.


Vildkatten 400 App-version
Hvem finder først motivt på spillebrætter?

Vildkatten Classic 300
Et rigtigt familiespil

Vildkatten Master 500
Hvem finder først motivet på spillebrættet?

Vildkatten Ramasjang

Vildkatten Travel
Er du den første til at finde dine billeder?

Vildkatten: My First
Kan du finde billedet?


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation