HURTIG LEVERING HVER DAG
fra kun 0 DKK

HURTIG LEVERING

Daglig afsendelse , fra eget lager

E-MÆRKET

kontrolleret og godkendt!

KUNDESERVICE

på telefon +45 69 13 63 36

 Varen blev lagt i kurven

Sortiment


WasgijPuslespillet Wasgij er siden 1997 blevet produceret af firmaet Jumbo og er i de senere år blevet mere og mere populært blandt danskerne.

Men hvorfor er det lige sådan?

Forklaringen skal nok søges i, at Wasgij puslespil griber tingene an på en helt anderledes måde. I Wasgij ved man på forhånd ikke, hvilket motiv, man er ved at pusle sammen. Hele konceptet går nemlig ud på, at man samler sit motiv ud fra motivet på forsiden af æsken. Forsiden af æsken kan eksempelvis indeholde en gruppe mennesker i et supermarked, som tilsyneladende er blevet overrasket og derfor kigger forskræmte ud af motivet. Du kan læse, at du skal sætte dig ind i disse menneskers sted og samle et motiv af det, de er blevet overraskede og opskræmte over. Inde i æsken kan du også finde et par ledetråde – som regel er der tale om nogle små dele af motivet med disses korrekte placering.

Og så er det bare med at komme i gang og forsøge at finde ud af, hvad de stakkels mennesker i supermarkedet kigger på og hvad der har skræmt dem!

Det finder man først svaret på, når man lægger brikkerne, for først på det tidspunkt finder man ud af, hvordan selve motivet ser ud og hvad det præcis er, der har skabt reaktionen hos menneskerne på forsiden af æsken. Hele tanken er, at man får et lille indblik i en historie på æskens forside og ud fra denne skal man så forestille sig og lægge puslespillets motiv.

I puslespilsverdenen var Wasgij en meget innovativ ting, da det første motiv kom på gaden. Klassiske puslespil er nemlig traditionelt opbygget således, at æskens forside indeholder et motiv, som man så skal lægge med sine brikker. Sådan har grundprincippet i puslespil altid været og sådan har det altid set ud... 

...Altså lige indtil Wasgij blev introduceret. Denne nytænkende måde, at lægge puslespil på, har fået manges øjne til at åbne sig for kvaliteterne ved pusleriet. Her er der ikke bare tale om at ”kopiere” et motiv, men der er en indbygget udfordring og gåde. Det er formentlig denne tankegang, der har appelleret stærkt til mange og derfor givet Wasgij en enorm popularitet.

Wasgij Puslespil er naturligvis mere vanskelige at lægge, end de klassiske puslespil, fordi man ikke har noget motiv at sammenligne med. Men den ekstra sværhedsgrad og mystikken omkring det ukendte motiv er faktisk ret fængende. Det er en helt anderledes, drilsk og spændende måde at lægge puslespil på.

Og hvis man skal forstå hele konceptet i Wasgij, så behøver man blot kigge på navnet, da det næsten er en gåde i sig selv. Wasgij er nemlig det engelske ord “jigsaw” stavet bagfra. Og ”Jigsaw Puzzles” er jo netop puslespil.

Wasgij kan lægges af både voksne og lidt større børn. Der findes mange forskellige motiver og sværhedsgrader. Man kan hos Spilcompagniet få Wasgij puslespil i mange forskellige størrelser. Vi har både Mini Wasgij med 54 brikker og langt større udfordringer med og helt til 1000 brikker.

Desuden har vi flere forskellige serier som Destiny, Mystery og Christmas. 

Sorter efter:        


NYHEDER & ANMELDELSER

 

POPULÆRE SPIL

 

EGO - Hvem er jeg? (EGO Grøn)

Puslespilsmåtte Stor, 500-3000 b

Dobble

SET

Loopin' Louie

Mexican Train

Partners

Sequence

DERFOR SPILCOMPAGNIET

 

 Mest om spil

 Fri fragt ved køb for kr. 600,-

 90 dages returret

 Sikker nethandel

 Billige priser

 

HOLD DIG INFORMERET OG MODTAG GODE TILBUD

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag gode tilbud - eller følg os på Facebook.

Vi udsender vores nyhedsbrev max 2 gange om måneden, og vi laver løbende gode tilbud på vores facebook gruppe.

 

SPILCOMPAGNIET                  Skivevej 177 - 7500 Holstebro                  +45 69 13 63 36                    Info@spilcompagniet.dk

SPILCOMPAGNIET

  Skivevej 177 - 7500 Holstebro   

  +45 69 13 63 36  

  Info@spilcompagniet.dk