MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 36
Åbner kl 10

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Fra kun 29 DKK

 

Kamp om frugterne

 

Man skulle tro at et spil, som kun består af en klokke og et kortspil er alt for simpelt til at være sjovt, men sådan behøver det slet ikke være. Halli Galli har nemlig rigtig meget at byde på. 

Det hele starter med at kortene blandes og fordeles imellem deltagerne i hver deres bunke med bagsiden nedad. Efter tur vender deltagerne det øverste kort i deres egen bunke, og lægger det foran sig på bordet, så alle kan se det. Nu vender deltagerne så synkront deres øverste kort. Dette gøres hurtigt - for jo hurtigere, det gøres, jo hurtigere, kan der reageres. Nu handler det nemlig om, at være både hurtig i hovedet og på hænderne. 

På alle kort findes billeder af en eller flere frugter af samme type.  Så snart de vendte kort viser fem ens frugter, så er det med at være hurtig, og være den første, der ringer med klokken. Den deltager, det lykkedes for, vinder alle kort i alle de andre deltageres aflagte bunker. Vinderen ligger kortene nederst i sin egen bunke og starter så en ny runde ved at vende det øverste kort. 

Hvis en deltager tager fejl og ringer med klokken uden at der er præcis fem frugter af samme slags, så er konsekvensen, at der fra den lukkede bunke omgående afleveres et kort til hver af de øvrige deltagere. 

Når en deltager ikke har flere kort tilbage i sin bunke, så ryger deltageren ud. Spillet slutter og vinderen er fundet, når der kun er en deltager tilbage med kort i sin bunke. 
  
Spillets udseende er lige så simpelt, som selve spillereglerne. Dette skal dog i denne sammenhæng ikke forstås på en negativ måde. Spillet består i al sin enkelthed af en metalklokke og et spil kort. Heldigvis er det slidstærke kort og en klokke, som kan tåle at blive hamret på i timevis.

Halli Galli minder meget om det gode, gamle spil "Nervekrig." Det er utrolig simpelt, men det er rigtig sjovt. 

Hvad enten man er barn eller voksen, så bringer det masser af morskab frem, især når man i ren forvirring eller stress ringer med klokken, uden at være så meget som tæt på, at have fem ens frugter. 

Børnene vil helt sikkert grine sammen med mor, når far febrilsk forsøger at multitaske mellem at vende kort, skabe sig et overblik og samtidig ringe med klokken.

Halli Galli er en sikker vinder af et familiespil.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation