MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 36
Åbner kl 10

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Fra kun 29 DKK

 

Ik' så klodset! er ik' så tosset!

 

Vi har testet Månedens spil for August…

 

En klods kan sige mere end 1000 ord...


Sådan står der i regelsættet til spillet Ik’ så klodset! Og selv om det nok er lidt af en stramning, så er der også en del sandhed i påstanden. 

Ik’ så klodset! er et spil, der følger lidt i hælene på populære spil som Gæt og grimasser, Tegn & gæt og Cranium, hvor ideen er, at man skal tegne, mime eller bygge, mens de øvrige deltager forsøger at gætte, hvad der foregår. Sådan er det også i Ik’ så klodset!, men der er som altid lige drejet på et pr knapper, så spillet får sin egen karakter og sit eget gameplay.

Konceptet er lige så simpelt, som det er enkelt. Du må ikke tale, men skal i stedet lade dine byggeklodser og fagter tale for dig. Du skal forsøge at bygge og lydløst forklare så mange ord som muligt, inden tiden løber ud af spillets timeglas - og det kan virke, som om sandet løber ufattelig hurtigt! Det er forbudt at tale og bruge lyde, så hvis du eksempelvis skal forklare ord som ”fodboldkamp” eller ”hårtørrer”, så skal du altså lynhurtigt udvælge de rigtige klodser og så ellers arbejde kreativt med hoved og hænder.

Mens du kæmper skal de øvrige deltagere bruge deres fantasi og forsøge at gætte, hvad du er i gang med at bygge.  Du har i alt 24 træklodser og nogle selv om du belønnes for at bruge så mange klodset som muligt, så er der også nogle af dem, som kun må bruges en enkelt gang i hver runde. Hvis man som bygmester ”møder muren” eller hænderne bliver tunge som cement, så kan man udlevere en ledetråd, ved at placere en klods på spillepladen, hvor der er angivet en stribe symboler. Symbolerne kan give de øvrige deltagere et vink om, hvad det er, man er i gang med at bygge. Det kan være en stor hjælp, men det kan også koste point.

Ik’ så klodset! er vist det, man kalder en typisk familiespil, men det skal bestemt ikke forstås negativt! Spillet bruger en masse kendte ingredienser til at kreere en ny ret, som hele familien kan li’ og det er en ganske vanskelig kunst, som mange spil ikke formår.

Ik’ så Klodset! er et kreativt, sjovt, udfordrende og til tider irriterende spil, som du nok enten vil elske eller hade, alt efter om du kan få hænder og hjerne til at arbejde sammen. Det kan være svært. Især for de voksne.

Uanset hvad, så er Ik’ så klodset! ikke så tosset!

 

 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation