MENU
E-MAIL
Send os en e-mail
69 13 63 36
Åbner kl 10

365 dages returret

Byt dine spil når du har lyst

Dag til dag levering

Ved bestilling før kl 15

Billig levering

Fra kun 29 DKK

Produktkategorier


Filtre  

Munchkin

Munchkin er det bedste - og muligvis også eneste – eksempel på, at man kan lave en spilsucces ved at gøre grin med en hel genre af spil. Spillet gør til en vis grad tykt nar med både figurerne i rollespil og dem, der deltager i rollespil, men det er alligevel på en kærlig måde og da Munchkin er et rigtig sjovt koncept i sig selv, så går det hele op i en højere, humoristisk enhed.

 

Munchkin brætspillet består udelukkende med kort og reglerne er ret simple: Det handler om, at være den deltager, der først når op fra level 1 til level 10. Måden du kan stige i level er først og fremmest ved at slå monstre ihjel, men man kan også stige i level ved at sælge ud af sit udstyr eller spille særlige kort, der giver dig mulighed for at avancere.

 

Fra start får man en stribe kort på hånden og blandt disse vælger man sin race/class og tilføjer eventuelle våben. Deltagerne kan bytte kort indbyrdes med hinanden, hvis de altså kan blive enige… Når karakteren er på plads, så kan spillet reelt starte.

 

I Munchkin skal man hver gang se sin tur som om, at man står foran en dør, som man skal sparke ind. Bag døren gemmer der sig et eller andet monster, man skal forsøge at nedkæmpe og plyndre.  Man sparker døren ind ved at trække et kort fra ”dørbunken”. Nu handler det så om at kigge på monsterets styrke og se om man kan nedkæmpe det med sin karakter eller med sin karakter plus nogle af de andre kort eller våben, man har på hånden. 

 

Enten kan man slå monstret og plyndre dets værdier eller også kan man ikke. Og så er det, at man må spørge de øvrige deltagere om hjælp og forsøge at slå en handel af med dem. Det vil typisk være en andel i det rov, man kan plyndre fra monsteret. Det er i denne fase, at hele spillet bliver magisk, for her er der virkelig mulighed for at dine modstandere kan spille helte, være barmhjertige eller stikke skarpe knive i din ryg. Ofte finder man frem til en løsning, hvor man kan banke monsteret, men hvis ingen af de andre deltagere tilbyder at hjælpe eller kan overtales, så må man forsøge at tage flugten ved at slå med en terning. Lykkedes det ikke, så får det den eller de konsekvenser, der kan aflæses på monster-kortet. Og det er bestemt ikke altid særlig rart!

 

Du kan også løbe ind i forbandelser (curses), når du sparker en dør ind og så må du jo forsøge at håndtere dette på bedste måde.

 

Så kort fortalt handler Munchkin om at benytte alle tænkelige krumspring, alliancer og forræderiske kneb i jagten på at være den første, der når til level 10.

 

Munchkin er et meget populært spil, som vi holder meget af hos Spilcompagniet. Derfor tilbyder vi også et utal af forskellige varianter af spillet. Og der kommer hele tiden flere til.


Munchkin
Go down in the dungeon. Kill everything you meet. Backstab your friends and steal their stuff. Grab the treasure and run. Admit it. You love it.

Munchkin 2, Unnatural Axe
Munchkin Riders Again! This is an expansion for Munchkin. It is not a stand alone game

Munchkin 3, Clerical Errors
More Munchkinry. This is an expansion for Munchkin. It is not a stand-alone game.

Munchkin 4, The need for steed
Do you feel the need..... The need for steed? This is an expansion for Munchkin. It is not a stand-alone game.

Munchkin 5, De-Ranged
Ride That Monster. This is an expansion for Munchkin. It is not a stand-alone game.

Munchkin 6, Demented Dungeons
Now it´s Really A Dungeon Crawl. Munchkin is about kicking down doors, killing monsters, and stealing the treasure. But where´s the dungeon?

Munchkin 7, Cheat with both hands
This set is an expansion

Munchkin 8, Half Horse, Will Travel
This set is an expansion

Munchkin deluxe
Kille the Monsters, steal the treasure, stabe your buddy

Munchkin Lite

Munchkin Quest
The Munchkin Boardgame

Munchkin Zombies Deluxe
Kill the living!

Munchkin, Star
stab your Buddy in Space

Munchkins, Zombies
Kill the Living!


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Din garanti


  Sortiment
  Navigation